- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dekoder 4K Multi - znikające ulubione programy
Ustawiam ulubione i gdy włączam TV w ciągu następnych dni ( nie oglądam codziennie 🙂 ) znikają i pojawia się komunikat Brak kanałów w tej kategorii.
Wczoraj zresetowałem dekoder i będę obserwował. Dzisiaj rano jeszcze były 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dziwna sprawa. Mam ustawione na 4K M ultiulubione dla wygody żeby nie włączać niepotrzebnie zablokowanych, lub niechcianych i nigdy mi się nie zdarzył komunikat Brak kanałów w tej kategorii. Wprawdzie głównie operuje żona dekoderem i czasem coś tam nie tak włączy i przeskoczy jej na Wszystkie, ale żeby znikły Ulubine to nie miałem takiego przypadku. Nie wiem co ci poradzić. W wolnej chwili zerknę może coś odkryję.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Na moim 4k multi ulubione nie znikają.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przez kilka dni miałem dodanych kilka ulubionych. Nic się nie działo złego. Obecnie dodałem kilkadziesiąt, tak jak miałem poprzednio. Dam. znać 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Po kilku dniach szczegółowej obserwacji 😍 melduję co ustaliłem:
1. Ulubione kanały nie zniknęły. Podejrzewam, że moje poprzednie pobieżne obserwacje nie powiązały tego faktu z resetem dekodera, lub z aktualizacją oprogramowania.
2. ULUBIONE nie znikają, fakt, jednakże ustawienie gdy wybiorę ulubione kanały ciągle zmienia się na WSZYSTKIE. Wystarczy że wejdę w guide, coś tam pogrzebię, wejdę w multinagrywarkę, coś oglądnę, lub zwyczajnie wyłączę i włączę po pewnym czasie telewizor. Za każdym razem jestem w ustawieniu WSZYSTKIE. I na to nie mam sposobu.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Potwierdzam. I też mnie to wkurza.
- « Poprzedni
-