- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dekoder 4K Multi vs 4K Duo- recenzja, podobieństwa i różnice
Zgłosiłem na Orange czacie ten problem z tym kanalem 683 na dekoderze 4K Duo.
Jeśli chodzi o ten kanał Canal+360 to jest on aktywny na 4K Multi a na 4K Duo jest niedostępny. Również zgłosiłem ten problem 🙂
Jeśli chodzi o ścieżkę dźwiękowa to w menu infolinii na 4K Multi to tryb audio jest na Auto ustawione. W ustawianiach w 4K Multi mam włączony dźwięki systemowe a w zaawansowanych ustawieniach dźwięku mam zaznaczone automatyczny wybór formatu dźwięku
Jeśli jesteś zainteresowany to mogę Ci napisać jakie formaty dźwięku 4K Duo obsługuje bo znalazłem w zakładce Wyświetlacz i dźwięk > Ustawienia dźwięku przestrzennego. Dzwięk przestrzenny mam ustawiony automatycznie. Do wyboru w 4K Duo sa 4 następujące formaty dzwięku przestrzennego: Dolby Digital, Dolby Digital Plus, Dolby Atmos z Dolby Digital Plus, DTS (Digital Theater Systems)
Jeszcze dla zainteresowanych w 4K Duo znalazłem ukrytą opcję wyłączenia oraz zrestartowania dekodera. Jeśli chcecie wyłączyć/zrestartowac dekoder to w czasie gdy on działa przytrzymujemy przycisk zasilania na dekoderze lub przycisk włączenia zasilania na pilocie czyli w instrukcji opis pilota nr 1 i mamy do wyboru dwie opcje wyłaczyc dekoder lub zrestartować dekoder. 🙂
Może ta informacja komuś się przyda 🙂
Pozdrawiam 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dekoder 4K Multi vs 4K Duo- recenzja, podobieństwa i różnice
Niedostępność kanałów wynika wyłącznie z tego, że ci się coś nie do końca poprawnie autoryzowało. Reklamacja może to naprawić.
Ale problem z kanałem przypisanym do złego numeru jest globalny, więc chyba ktoś już to zauważył. Skoro nie jest poprawione, to pewnie nie tak łatwo.
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »