Nie można wyświetlić tego widżeta.

Czy to normalne jest , aby....

ROZWIĄZANE

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 373
  • 675
  • 4

@Anonimnapisał(-a)

Ten dekoder to chyba z Vectry PVR STB HD 3831 CDX. Sprzęt z kablówek. Grzeje się, to niech się grzeje najwyżej dadzą nowy jak będzie kuleć. 

Albo ADB-3831CDX z Vectra i Multimedia i Inea.

Ela

Poziom 24, Entuzjasta Przestworzy
  • 2437
  • 6237
  • 23

@BORAXnapisał(-a)

@wscieklaewka Nie, nigdy styczności nie miałem.

@BORAX

Poprzedni był również z nagrywarką ( zapamiętałam tylko symbol 5830 )

• 2437
  • 6237
  • 23

@Anonimnapisał(-a)

Ten dekoder to chyba z Vectry PVR STB HD 3831 CDX. Sprzęt z kablówek. Grzeje się, to niech się grzeje najwyżej dadzą nowy jak będzie kuleć. 

@Anonim

Poprzedni mi " siadł " zawieszał się, ale nie zauważyłam aby potrafił się tak rozgrzać. Jak na razie od niedzieli temperatura około 45 stopni ( więc raczej w normie tak mi się przynajmniej wydaje ).

• 2437
  • 6237
  • 23

@Ela12

To ten o którym pisał @Anonim - tyle, że nie wiem co to znaczy STB Emotikon: sfrustrowany

• 2437
  • 6237
  • 23

@Ron

Jak będą takie skoki temperatury to mi wymienią, tyle że teraz dylemat Emotikon: Mrugający oby nie na gorszy 😉

Poziom 21, Odkrywca Przestworzy
  • 1067
  • 1685
  • 7

"Czy normalna zdrowa ryba, może zgwałcić wieloryba?" sorry, ale tak mi się jakoś tytuł tego wątku skojarzył 😉

A ten dekoder na mrozy w sam raz Emotikon: LOL

• 373
  • 675
  • 4

@wscieklaewkanapisał(-a)

@Ela12

To ten o którym pisał @Anonim - tyle, że nie wiem co to znaczy STB Emotikon: sfrustrowany

STB to może być skrót od słów 'Set Top Box'. Po polsku to może mniej więcej oznaczać: 'Dekoder' (chodzi o urządzenie do odbioru m.in. telewizji cyfrowej).

Ela

• 2437
  • 6237
  • 23

@Ela12napisał(-a)

@wscieklaewkanapisał(-a)

@Ela12

STB to może być skrót od słów 'Set Top Box'. Po polsku to może mniej więcej oznaczać: 'Dekoder' (chodzi o urządzenie do odbioru m.in. telewizji cyfrowej).

Ela

Dziękuję @Ela12

teraz wiem, że skrót STB to nic innego jak nazwa  dekodera czyli  -" urządzenia do odbioru telewizji cyfrowej"

• 2437
  • 6237
  • 23

@bluesmanniak- ależ owszem czemu nie Emotikon: LOL ble, ble, ble, ble, ble, ble, ble Emotikon: Język

Masz rację na mrozy to ten dekoder jest oki doki 🙂 byleby tylko za mocno się nie grzał Emotikon: LOL

• 373
  • 675
  • 4

@wscieklaewka, napisałam: "... do odbioru m.in. telewizji cyfrowej", bo można jeszcze przez takie urządzenie odbierać m.in. cyfrowe radio.

Ela