Nie można wyświetlić tego widżeta.

Czy to normalne jest , aby....

ROZWIĄZANE

Poziom 24, Entuzjasta Przestworzy
  • 2437
  • 6237
  • 23

dekoder STB HD 3831 CDX nagrzewał się tak mocno że aż parzy ? Emotikon: Smutny

1 ZAAKCEPTOWANE ROZWIĄZANIE

Rozwiązanie:

Poziom 36, Nawigator Galaktyczny
  • 3331
  • 8004
  • 150

Pewnie, że możesz i najlepiej zaznaczyć, że przegrzewa się. Emotikon: Szczęśliwy

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

33 ODPOW. 33

• 3331
  • 8004
  • 150

@wscieklaewka, nie do końca, chodź odkąd wszystko jest produkcji China, to tak to wygląda. 

• 2437
  • 6237
  • 23

Jak myślisz @Ron czy mogę go reklamować i prosić o wymianę? Miałam wcześniej inny ( nie pamiętam nazwy ) ale nie grzał się tak jak ten model 😞

Wymienili mi bo coś się w tamtym zacięło i nie aktualizował się. Ale ten to wg mnie jest totalnym zagrożeniem (  mogłabym jajka na nim gotować po paru godzinach pracy owego wynalazku )

• 3331
  • 8004
  • 150

Pewnie, że możesz i najlepiej zaznaczyć, że przegrzewa się. Emotikon: Szczęśliwy

• 2437
  • 6237
  • 23

Jutro dzwonię i tak powiem ale dziś jeszcze za jakieś trzy godziny położę na nim termometr zaokienny i dokładnie zmierzę mu gorączkę 🙂 Dzięki @Ron za podpowiedź i pomoc 🙂

Anonim

Nie dotyczy

Jakby źle działał, to można się martwić, a tak to jest szukanie problemów tam, gdzie ich nie ma. 

Poziom 35, Ekspert Galaktyczny
  • 2850
  • 4795
  • 121

Ja dzięki sprzętom z OPL mam niższe rachunki za centralne Emotikon: LOL i gdyby nie były tak energożerne, mógłbym powiedzieć o oszczędnościach Emotikon: Bardzo szczęśliwy

• 2437
  • 6237
  • 23

@Anonim ten dekoder działa, aczkolwiek mowy nie ma cobym się do niego dotknęła i nie sparzyła Emotikon: Mrugający

• 2437
  • 6237
  • 23

No to mam to samo 🙂 @mabud73 tyle, że ciut za gorąco Emotikon: Język

Anonim

Nie dotyczy

@wscieklaewka  Nie może więcej pobierać, bo by się zasilacz wyłączył. W rękach tego nie miałem. Ktoś jeszcze gdzieś narzeka, że się grzeje? Jak ktoś jest dociekliwy, to niech sobie obudowę rozkręci i sprawdzi, co się w nim grzeje.