Nie można wyświetlić tego widżeta.

Czy można dekoder 4K Multi podłączyć do innego internetu, niż z Orange i będzie działał?

Poziom 33, Ekspert Galaktyczny
  • 2696
  • 11112
  • 108

Czy można dekoder 4K Multi podłączyć do innego internetu, niż z Orange i będzie działał?

@Mychalto zgłoś  ten problem na Orange czacie (jutro)  lub na infolinii Orange *100 lub 510 100 100 (która dostępna 24 godz. na dobę, 7 dni w tygodniu, połączenie bezpłatne dla klientów Orange) jakich kanałów nie posiadasz i poproś doradcę o odświeżenie uprawnień TV. 🙂

Daj znać czy się udało

Pozdrawiam 🙂

Poziom 19, Odkrywca Przestworzy
  • 62
  • 204
  • 1

Ok jutro zadzwonię, jeszcze dopytam, w zakładce mój pakiet, powinny i tak wyświetlać się wszystkie kanały z pakietu? (nawet te z kłódka) 

Poziom 33, Ekspert Galaktyczny
  • 2696
  • 11112
  • 108

@Mychaljeśli chodzi o zakładkę  mój pakiet na koncie Mój Orange a także w menu dekodera nie będą pokazywać się wszystkie kanały jakie posiadasz  tylko nazwa pakietu, który posiadasz. Jeśli chcesz zweryfikować jakich kanałów Ci brakuje to porównaj tą listę którą ci przesłałem w załączniku z kanałami w dekoderze. Wtedy zgłosisz jakich kanałów CI brakuje w danym pakiecie 

Pozdrawiam 🙂

Poziom 37, Nawigator Galaktyczny
  • 6329
  • 25850
  • 216

IMHO z tabletu na TV w żaden sposób się nie uda. Nawet przez HDMI. Nie bo nie, a nie dlatego że technicznie. Technicznie to pewnie, bo i owszem, ale TV nie jest mobilny więc ten tego...