- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czy można dekoder 4K Multi podłączyć do innego internetu, niż z Orange i będzie działał?
@Mychalto zgłoś ten problem na Orange czacie (jutro) lub na infolinii Orange *100 lub 510 100 100 (która dostępna 24 godz. na dobę, 7 dni w tygodniu, połączenie bezpłatne dla klientów Orange) jakich kanałów nie posiadasz i poproś doradcę o odświeżenie uprawnień TV. 🙂
Daj znać czy się udało
Pozdrawiam 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czy można dekoder 4K Multi podłączyć do innego internetu, niż z Orange i będzie działał?
Ok jutro zadzwonię, jeszcze dopytam, w zakładce mój pakiet, powinny i tak wyświetlać się wszystkie kanały z pakietu? (nawet te z kłódka)
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Mychaljeśli chodzi o zakładkę mój pakiet na koncie Mój Orange a także w menu dekodera nie będą pokazywać się wszystkie kanały jakie posiadasz tylko nazwa pakietu, który posiadasz. Jeśli chcesz zweryfikować jakich kanałów Ci brakuje to porównaj tą listę którą ci przesłałem w załączniku z kanałami w dekoderze. Wtedy zgłosisz jakich kanałów CI brakuje w danym pakiecie
Pozdrawiam 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
IMHO z tabletu na TV w żaden sposób się nie uda. Nawet przez HDMI. Nie bo nie, a nie dlatego że technicznie. Technicznie to pewnie, bo i owszem, ale TV nie jest mobilny więc ten tego...
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »