- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ten dekoder podobno potrafi odtwarzac pliki z dysku z przodu i z sieci. Czy rozpoznaje pliki zabezpieczone przy pomocy cinavia?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czy dekoder ICU100 reaguje na zabezpieczenie cinavia
@Demostenes gro filmów zabezpieczonych cinava jest produkcji Sony, tak jak ten system zabezpieczeń, dekodery operatorów nie odtwarzają materiałów zabezpieczonych przed kopiowaniem, te zabezpieczenie cinava to stary już system i są programy co go usuwają, ale to piractwo i porady jak to zrobić ci nie dam.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
wiem ze to piractwo dlatego pytam czy orange to piractwo wspiera czy nie i czy cinavia jest respektowana przez icu100 czy nie jest uwazasz ze icu100 nie odtworzy materialu zabezpieczonego - jetses pewien?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Demostenes chyba wyrażnie napisałem, że dekoder tego nie odtworzy, innych zabezpieczonych odmiennym kodowaniem przed piractwem też.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
napisales wyraznie ze nie odtworzy a ja zapytalem wyraznie czy jestes tego pewny bo napisales to ogolnie a ja pytam o konkretny model icu100 czy go uzywasz i sprawdziles osobiscie czy tylko wypowiadasz sie na podstawi zasad ogolnych tzn nie powinien odtworzyc co do zasady czy wiesz na pewno ze nie odtworzy bos am sprawdziles, nie pytam o nic innego
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś