- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Co moze byc powodem ze wyskakuje mi taki blad: Problem w czasie planowania nagrania. Robie tak jak na tym filmiku:
Niby wszystko jak na filmie a na koncu pisze ze problem i nie wiadomo o co mu chodzi bo nie pisze jaki problem. Tylko czasem tak sie dzieje. Macie jakies pomysly?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Demostenesmoim zdaniem próbujesz dwa razy nagrać ten sam program. Pamiętaj że poza sposobem pokazanym na filmiku który podlinkowałeś, jest jeszcze planowanie nagrań "na ślepo", według godzin emisji i kanału a nie według nazwy programu, poprzez klawisz PVR. Nagrania zlecone w ten sposób nie zostawiają żadnych śladów na programie TV z którego (zgodnie z filmikiem) próbujesz zlecić nagranie. Czy jesteś pewien że już raz nie zaplanowałeś nagrania tego programu? Możesz to sprawdzić pod menu PVR w zaplanowanych nagraniach. Niejasno sobie przypominam że kiedyś próbowałem testować różne sposoby nagrywania i IIRC właśnie taki niespecyficzny błąd mi się pokazywał przy konflikcie tych dwóćh sposobów planowania.
Więc obstawiam że to ten "problem", w sumie sprowadza się on do nieprecyzyjnego raportu o błędzie, lepiej byłoby gdyby dekoder informował o fakcie konfliktu z innym nagraniem - niestety tego nie robi.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Blad przy planowaniu nagrania dekoder icu100
@Demostenes może masz więcej zaplanowanych nagrań w tym samym czasie i się "gryzą"?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Demostenes takie to juz uroki multinagrywarki.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Demostenesmoim zdaniem próbujesz dwa razy nagrać ten sam program. Pamiętaj że poza sposobem pokazanym na filmiku który podlinkowałeś, jest jeszcze planowanie nagrań "na ślepo", według godzin emisji i kanału a nie według nazwy programu, poprzez klawisz PVR. Nagrania zlecone w ten sposób nie zostawiają żadnych śladów na programie TV z którego (zgodnie z filmikiem) próbujesz zlecić nagranie. Czy jesteś pewien że już raz nie zaplanowałeś nagrania tego programu? Możesz to sprawdzić pod menu PVR w zaplanowanych nagraniach. Niejasno sobie przypominam że kiedyś próbowałem testować różne sposoby nagrywania i IIRC właśnie taki niespecyficzny błąd mi się pokazywał przy konflikcie tych dwóćh sposobów planowania.
Więc obstawiam że to ten "problem", w sumie sprowadza się on do nieprecyzyjnego raportu o błędzie, lepiej byłoby gdyby dekoder informował o fakcie konfliktu z innym nagraniem - niestety tego nie robi.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Faktycznie skleroza bylo dodane do nagrywania wedlug godzin. Przepraszam za zamieszanie.