Nie można wyświetlić tego widżeta.

Polecanie usług Orange

Zespół Nasz Orange
  • 40
  • 266
  • 0

Polecanie usług Orange

Pytanie od pracownika Orange w związku z akcją opisaną tutaj.

Za co, w jakich sytuacjach polecasz operatora?

7 ODPOW. 7

Poziom 42, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 14450
  • 59367
  • 722

Polecanie usług Orange

@Info_NaszOrangePolecę wtedy, kiedy w danym rejonie będą usługi o odpowiednim poziomie, zaznaczam możliwość wyboru pomiędzy usługami dostępnymi

Ważne jest podejście do reklamacji, obsługi  i uczciwej sprzedaży usług. Nie tylko słowa i podium wśród operatorów jest ważne. Ważna jest niezawodność i przyjazna obsługa...proste i klarowne oferty i pomoc w sprawach technicznych. Kompetentna pomoc...

Poziom 42, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 19956
  • 57688
  • 784

Polecanie usług Orange

Zależy od czasu i miejsca, długości korzystania z usług. Bardzo fajne jest rozwiązanie FLEX, czy NJU subskrypcja, z których korzystam wtedy, kiedy mi potrzeba. Są to oferty idealne na dostarczanie internetu mobilnego w kraju jak i za granicą z naturalnym zabezpieczeniem bez narażenia na nieprzewidziane koszty użytkownika.

Poziom 37, Nawigator Galaktyczny
  • 6634
  • 27218
  • 217

Polecanie usług Orange

Nikomu niczego nie polecam.

Poziom 38, Pomocnik Międzygalaktyczny
  • 7197
  • 29508
  • 271

Polecanie usług Orange

Jeśli dany operator jest "fair" wobec mnie to mogę go polecić innym.

Poziom 29, Znawca Przestworzy
  • 1873
  • 8189
  • 69

Polecanie usług Orange

Wszystko zależy od regionu (np. jeśli chodzi o zasięg). Ale ogólnie - stabilność i inwestycje w sieć. A kiedy polecam - jak nadarza się pogawędka o telekomunikacji. 

Poziom 26, Entuzjasta Przestworzy
  • 2344
  • 8934
  • 33

Polecanie usług Orange

Polecałem sąsiadce światłowód. Zgodziłem się na przekop przez mój podjazd. Parkowałem samochód gdzie indziej, żeby ewentualnie nie przeszkadzał monterom, jak już łaskawie przyjadą.

Dzisiaj otrzymuję wiadomość: "Zrezygnowałam ze światłowodu. Wkurzyli mnie maksymalnie. Stawiaj samochód gdzie chcesz".

I tyle polecania.

Poziom 19, Odkrywca Przestworzy
  • 194
  • 670
  • 1

Polecanie usług Orange

Światłowód, bezpieczny roaming, esim, esim extra.