Nie można wyświetlić tego widżeta.

Co jest dla Ciebie najważniejsze w pozostaniu w Orange

Zespół Nasz Orange
  • 40
  • 266
  • 0

Pytanie od pracownika w związku z akcją opisaną tutaj.

Chcemy abyś był zadowolonym Klientem. Co jest dla Ciebie najważniejsze, abyś na zawsze pozostał w Orange ☺️?

7 ODPOW. 7

Poziom 42, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 20074
  • 58047
  • 787

Programy lojalnościowe dla stałych klientów, zasięg usług mobilnych.

Poziom 37, Nawigator Galaktyczny
  • 6778
  • 27790
  • 221

Nie ma czegoś takiego jak "na zawsze". Co najwyżej "do śmierci", ale rozumiem że to by nie zabrzmiało dobrze.

Jest dość oczywiste, że pytanie zawiera tautologię: jeśli będę zadowolony to zostanę, jeśli nie będę zadowolony i będę miał inne opcje to nie zostanę. Róbcie wszystko żebym był zadowolony, to jest najważniejsze. Muszę czuć, że robicie wszystko żebym był zadowolony. Albo chociaż w ogóle coś w tym kierunku robicie.

Poziom 38, Pomocnik Międzygalaktyczny
  • 7197
  • 29508
  • 271

"na zawsze" to dużo za dużo powiedziane, ale na długi czas to chodzi o podejście do lojalnego klienta który wybiera kolejne przedłużenia umowy i nie może być tak że za tą lojalność jest karany podwyżkami "wyssanymi z palca" typu (jak w moim przypadku jeśli zechcę pozostać dalej, pozostał niecały rok do kolejnej przedłużki) opłata za świadczenie usług na nieswojej ale jednak swojej infrastrukturze (cały czas była Orange, nagle stała się SI), jeśli nie zostanie opłata przynajmniej taka jak jest teraz to pomimo długiej dobrej dotychczasowej współpracy to przejdę do konkurencji (dostępni na moim adresie są wszyscy obecni operatorzy świadczący usługę światłowodu).

Poziom 34, Ekspert Galaktyczny
  • 2738
  • 11327
  • 111

Programy lojalnościowe czyli większe zniżki/rabaty dla stałych klientów Orange przedłużających umowy na usługi Orange, zasięg  sieci komórkowej i prędkość internetu mobilnego

Pozdrawiam 🙂

Poziom 42, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 14512
  • 59641
  • 728

Mówią, że wszędzie dobrze, gdzie nas nie ma...ja nie lubię zmieniać czegoś, co się sprawdza...Uważam, że lepsza bieda znana, niż nowa-nieznana...Na tym podwórku wiem co i od kogo wymagać, gdzie zgłaszać, jak działać (znajomości-bezcenne). Po co mi nowe kłopoty, gdy tu nie mam praktycznie żadnych?

Odpowiedź: spokój i komfort nabyty przez lata

Poziom 26, Entuzjasta Przestworzy
  • 2373
  • 9082
  • 35

@Info_NaszOrangenapisał(-a)

Co jest dla Ciebie najważniejsze, abyś na zawsze pozostał w Orange ☺️?

ONT

Poziom 30, Pasjonat Galaktyczny
  • 1897
  • 8314
  • 70

Inwestycje i jeszcze raz inwestycje w sieć, usługi, w jakość itd. I jestem świadom korelacji cena <-> jakość.

I ważne jest aby nie było pułapek typu włączenie jakiegoś jednego pakietu wyłącza automatycznie inny, oczywiście jest to w regulaminie ale pozwólmy klientom nie robić błędów. 🙂