- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pytanie dotyczy możliwości zamiany numeru w pakiecie orange love. Mam drugi numer w fakturze, chce by to on był włączony w pakiet love. Konsultanci proponują rezygnacje z posiadanego pakietu i zamówienie nowego na drugim numerze. Rozwiązanie to powoduje szereg niedogodnosci, np.utrate numeru stacjonarnego ktróry jest dla mnie wazny, kolejną wizyte instalatora, oddawanie sprzetu, inny dekoder bez mozliwosci nagrywania itp...
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zlecasz migrację z Love do tzw 3P (internet, voip i TV) normalnie z umowa na 24 mc. Numer komórkowy z Love wskoczy na kartę. Czekasz jak minie nowy okres rozliczeniowy podpisujesz nową umową na Love z drugim numerem.
I jest to do wykonania, ale musisz trafić na kumatego konsultanta najlepiej w firmowym.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
zamiana numeru w orange love
@Anonim
A pytanie brzmi?
Chyba nie jak w tytule, bo na to już dostałeś odpowiedź: nie da się.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nie ma możliwości podmiany numeru w Orange Love. Jeśli jest w okresie utrzymania można przedłużyć same usługi stacjonarne (multipakiet) wtedy odłączy się numer komórkowy. Następnie można połączyć w nowy pakiet Love z tym innym numerem.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Rozumiem że numer komórkowy z pakietu zostanie wylączony? Zdeinstalowany? Zależy mi żeby oba numery zachować.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zlecasz migrację z Love do tzw 3P (internet, voip i TV) normalnie z umowa na 24 mc. Numer komórkowy z Love wskoczy na kartę. Czekasz jak minie nowy okres rozliczeniowy podpisujesz nową umową na Love z drugim numerem.
I jest to do wykonania, ale musisz trafić na kumatego konsultanta najlepiej w firmowym.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Tak, tak brzmiało pytanie...
A jednak się dało i działa!😛 Wystarczyło napisać taką prośbę do operatora.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Anonim to ciekawe co piszesz. Ogólnie oferta tego nie przewiduje. Widać ktoś naprawdę prokliencko do sprawy podszedł.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czy operator dokonał tej operacji w trakcie trwania umowy (od nowego okresu rozliczeniowego) ?
A może po jej zakończeniu i przedłużaniu ? Proszę o szczegóły. Byłem (jestem) w tej samej sytuacji i niestety nie udało mi się dokonać zamiany przy przedłużaniu umowy (mam 2 na Orange Love - na drugi numer zawarłem umowę w innym terminie).
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Marcin_ nie uzyskasz informacji od użytkownika, który założył temat, bo konto usunął. Do tego tematu nie było możliwości zmiany numeru w trakcie trwania umowy OL. Jak jemu to się udało, zostaje już tajemnicą.