Nie można wyświetlić tego widżeta.

warunkowe przedłużenie umowy

ROZWIĄZANE

Poziom 10, Zwiadowca Przestworzy
  • 1
  • 0
  • 0

Witam, chcę przedłużyć umowę tzw. warunkowo na kolejne 3 lata, w ofercie smart plan. Umowa kończy mi się za 9,5 msc, wiem że te miesiące zostaną "doliczone" dodatkowo do czasu trwania tej nowej umowy, ale mam pytanie, czy z czymś jeszcze muszę się liczyć? przy finalizowaniu zamówienia wyskakuje mi informacja o rabacie na czas trwania umowy, tj abonament z rabatem na czas trwania umowy 36 msc 29,99+rata za telefon 21zł., czyli razem 50,99 Więc biorąc pod uwagę to, że te 36 msc zaczęłoby liczyć się od kolejnego msc, to co później z czasem który pozostał z tej umowy? przeszłoby na abonament podstawowy, czyli 65,98? czy dobrze rozumiem?

1 ZAAKCEPTOWANE ROZWIĄZANIE

Rozwiązanie:

Poziom 45, Pionier Misji
  • 32785
  • 38815
  • 1388

Od nowego okresu rozliczeniowego po zarejestrowaniu podpisania aneksu, masz rabaty i raty na 36 miesięcy. Potem nie masz części rabatów i raty. Jeśli wybierasz ten abonament z wyjściową kwotę 65,98, to na koniec pozostanie rabat za e-fakturę i terminową płatność (5,01) i za zgodę marketingową (5,99) - o ile będziesz z nich korzystał. Więc wyjdzie około 55 zł.

Jeśli obecnie masz ofertę ratalną, to stare raty spłacasz wg starego harmonogramu.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

1 ODPOWIEDŹ 1

Poziom 45, Pionier Misji
  • 32785
  • 38815
  • 1388

Od nowego okresu rozliczeniowego po zarejestrowaniu podpisania aneksu, masz rabaty i raty na 36 miesięcy. Potem nie masz części rabatów i raty. Jeśli wybierasz ten abonament z wyjściową kwotę 65,98, to na koniec pozostanie rabat za e-fakturę i terminową płatność (5,01) i za zgodę marketingową (5,99) - o ile będziesz z nich korzystał. Więc wyjdzie około 55 zł.

Jeśli obecnie masz ofertę ratalną, to stare raty spłacasz wg starego harmonogramu.