03-05-2017
14:33
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
03-05-2017
14:33
Witam, chcę przedłużyć umowę tzw. warunkowo na kolejne 3 lata, w ofercie smart plan. Umowa kończy mi się za 9,5 msc, wiem że te miesiące zostaną "doliczone" dodatkowo do czasu trwania tej nowej umowy, ale mam pytanie, czy z czymś jeszcze muszę się liczyć? przy finalizowaniu zamówienia wyskakuje mi informacja o rabacie na czas trwania umowy, tj abonament z rabatem na czas trwania umowy 36 msc 29,99+rata za telefon 21zł., czyli razem 50,99 Więc biorąc pod uwagę to, że te 36 msc zaczęłoby liczyć się od kolejnego msc, to co później z czasem który pozostał z tej umowy? przeszłoby na abonament podstawowy, czyli 65,98? czy dobrze rozumiem?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Etykiety:
1 ZAAKCEPTOWANE ROZWIĄZANIE
Rozwiązanie:
03-05-2017
14:48
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
03-05-2017
Od nowego okresu rozliczeniowego po zarejestrowaniu podpisania aneksu, masz rabaty i raty na 36 miesięcy. Potem nie masz części rabatów i raty. Jeśli wybierasz ten abonament z wyjściową kwotę 65,98, to na koniec pozostanie rabat za e-fakturę i terminową płatność (5,01) i za zgodę marketingową (5,99) - o ile będziesz z nich korzystał. Więc wyjdzie około 55 zł.
Jeśli obecnie masz ofertę ratalną, to stare raty spłacasz wg starego harmonogramu.
Jeśli obecnie masz ofertę ratalną, to stare raty spłacasz wg starego harmonogramu.
1 ODPOWIEDŹ 1
03-05-2017
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
03-05-2017
Od nowego okresu rozliczeniowego po zarejestrowaniu podpisania aneksu, masz rabaty i raty na 36 miesięcy. Potem nie masz części rabatów i raty. Jeśli wybierasz ten abonament z wyjściową kwotę 65,98, to na koniec pozostanie rabat za e-fakturę i terminową płatność (5,01) i za zgodę marketingową (5,99) - o ile będziesz z nich korzystał. Więc wyjdzie około 55 zł.