20-04-2018
00:53
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
20-04-2018
00:53
przedłużenie umowy a orange open extra
Witam moja umowa kończy sie za 120 dni i chialbym ją przedluzyc przez sklep internetowy , posiadam rabat 27.50 zł orange open extra i nie wiem czy bedzię on dalej obowiązywał po przedłużeniu umowy .
Etykiety:
3 ODPOW. 3
20-04-2018
07:16
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
20-04-2018
07:16
Jeśli przedłużysz umowę na 24 miesiące w ramach jednego z abonamentów, w ramach których możesz otrzymać rabat (znajdziesz je w regulaminie promocji) i nie zrezygnujesz z dotychczasowych usług stacjonarnych to nie powinno nic się zmienić i rabat nadal powinien być naliczany. Tak według mojej opinii wynika z regulaminu Orange Open Extra: https://www.google.pl/url?sa=t&source=web&rct=j&url=http://www.orange.pl/binaries/o/map/EW/open/down...
Miłego dnia! 🙂
Miłego dnia! 🙂
20-04-2018
09:42
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
20-04-2018
09:42
Nie będzie obowiązywał. Nie można przedłużyć umowy w starych planach. Dostępne są plany komórkowe i tu jeśli posiadasz telefon stacjonarny otrzymasz rabat 20 zł za łączenie usług. Od planu standardowego w górę. Jeśli nie masz stacjonarki tylko Neostradę - pomysl o ofercie LOVE Internet + Komórka za 80 zł lub Internet+TV+Voip+Komórka za 100 zł mc.
20-04-2018
09:49
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
20-04-2018
09:49
@michal98 napisał:
(...) posiadam rabat 27.50 zł orange open extra i nie wiem czy bedzię on dalej obowiązywał po przedłużeniu umowy .
Zawsze możesz skorzystać z obecnie dostępnych rabatów (dla posiadaczy usług stacjonarnych) .
Ja również do niedawna korzystałem z rabatu Orange Open Extra. Teraz korzystam z tej oferty: