Nie można wyświetlić tego widżeta.

oszukańcze orange

Poziom 15, Badacz Przestworzy
  • 97
  • 22
  • 0

oszukańcze orange

► W temacie uporządkowano etykiety - Moderator Wiktor ◄

w wrześniu podpisałem nową umowę kilka dni prędzej konsultant przedstawił mi ofertę inną niż mam teraz. Miałem płacić 27zł a płacę 54. Orange ignoruje moje reklamacje i nie odpowiada na nie.To najgorsza firma z jaką można współpracować. Nie szanują klienta . Nie polecam nikomu tej oszukańczej firmy. Zdala od orange

16 ODPOW. 16

Poziom 21, Odkrywca Przestworzy
  • 181
  • 81
  • 11

oszukańcze orange

Jeśli Orange nie odpowiedziało na reklamację, to zgodziło się na wszystkie żądania zawarte w tej reklamacji. Teraz musisz wyegzekwować te żądania. Proponuje kontakt z UOKiK.

Poziom 45, Pionier Misji
  • 32806
  • 39028
  • 1390

oszukańcze orange

Brak odpowiedzi w ciągu 30 dni powoduje uznanie roszczenia, więc jak nie masz odpowiedzi to nie masz się co martwić.

Ale mimo wszystko wydaje mi się, że może podałeś błędnego maila lub błędny adres do korespondencji by otrzymać odpowiedź na reklamację?

Wyślij zgłoszenie przez Mój Orange (tam zawsze zostaje ślad i numer zgłoszenia).

• 97
  • 22
  • 0

oszukańcze orange

Pokaż szczegóły
reklamacje sa kasowane tak że nie ma śladu po nich . Poprostu to oszuści , którzy okradają mnie.

Poziom 45, Pionier Misji
  • 32806
  • 39028
  • 1390

oszukańcze orange

Jak są kasowane?
To technicznie nie możliwe.
Na mój Orange zawsze widzisz je, mogły zostać anulowane, przeniesione do informacji i zleceń, ale sam numer powinien być widoczny.

Co masz jak wchodzi z zakładkę ze statusami zgłoszeń?

• 97
  • 22
  • 0

oszukańcze orange

naprzykład dzisiaj złożyłem kolejną reklamacje i pokilku godzinach reklamacja nie jest widoczna

Poziom 45, Pionier Misji
  • 32806
  • 39028
  • 1390

oszukańcze orange

A jak u Ciebie wygląda ta strona?
https://www.orange.pl/moj_orange/lista_zgloszen

2016.11.02_17h43m24s_001.png

• 97
  • 22
  • 0

oszukańcze orange

właśnie tak ,wiem o co ci chodzi . reklamacje są kasowane przez oszustów z orange

Poziom 45, Pionier Misji
  • 32806
  • 39028
  • 1390

oszukańcze orange

A masz zapisany jakiś numer sprawy?
Tu możesz sprawdzić jego status http://orange.pl/status

Wydaje mi się, że może jednak pierwsza sprawa jest nadal otwarta. Zapytaj na czacie lub na infolinii 510100100.
Być może znikanie jest związane z tym, że Twoje kolejne zgłoszenia dodawane są do pierwszej sprawy.

Poziom 34, Ekspert Galaktyczny
  • 1027
  • 2142
  • 181

oszukańcze orange

Prosiłbym o kontakt w tej sprawie z Obsługą Klienta. Przez czat lub infolinię pod numerem 510 100 100.

Jednocześnie, muszę wtrącić 3 grosze:

0,01 zł: Nie ma technicznej możliwości skasowania reklamacji - każda reklamacja ma określony status. Można ją zamknąć lub anulować, ale pozostawia to informację w systemie. Nie jest tak, że jacyś "oszuści" je kasują.

0,01 zł: Status reklamacji można zawsze sprawdzić na infolinii, w salonie, na czacie (dni robocze 7-21:30). Zachęcam do kontaktu - sprawdzimy co się dzieje z reklamacją. Jeśli została rozpatrzona, będziemy mogli udzielić odpowiedzi. Odpowiedź jest zawsze udzielana w sposób wybrany przez abonenta (e-mail, list), o ile spełniła warunki zawarte w rozporządzenia Ministra Administracji i Cyfryzacji o reklamacji telekomunikacyjnej (jeśli numer nie jest zarejestrowany, powinno się w niej zawrzeć imię, nazwisko i adres zamieszkania osoby składającej reklamację). Jeśli takich danych nie było, może to być powodem, dla którego odpowiedź nie została wysłana - wtedy wysyłamy SMS z prośbą o uzupełnienie danych, albo kontaktujemy się telefonicznie.

W wypadku odpowiedzi e-mailowej, wiadomość mogła trafić do SPAMU, albo innego katalogu (powiadomienia, notyfikacje, itp.).

0,01 zł: Rozumiem zdenerwowanie, jednakże prosiłbym o powstrzymanie się od epitetów, które są kompletnie niepotrzebne do rozwiązania problemu. Pisanie o tym, że Orange [firma, pracownicy] coś kradną, oszukują, kasują jest moim zdaniem kompletnie niepotrzebne.