- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
orange love a telefon stacjonarny
Mam Neostradę i telefon stacjonarny analogowy. Czy po przejściu na Orange Love telefon pozostanie dalej w technologii analogowej czy też wymieniany jest na VOIP? Czy w przypadku telewizji satelitarnej konieczne jest stałe korzystanie z routera orange? Czy po aktywacji uprawnień można powrócić do własnego routera?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Właśnie jestem po migracji do LOVE. Telefon przechodzi na VOIP czyli musi byc podłaczony do routera. Nie wiem czy w LOVE jest możliwośc korzystania z satelitarnej TV. Ja mam TV z routera i całkiem dobrze to działa po wifi. Posiadam funbox 2.0 i dekoder WHD80. Linia to VDSL do 80mbit.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Bardzo dziękuję za informację. Czy przy przejściu na voip otrzymał Pan telefon? Jeśli tak to jaki telefon (model)? Czy można otrzymać dwa telefony? (duży dom)
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Mimo napisał(-a):Bardzo dziękuję za informację. Czy przy przejściu na voip otrzymał Pan telefon? Jeśli tak to jaki telefon (model)? Czy można otrzymać dwa telefony? (duży dom)
@Mimo Do Voip nie dostajesz aparatu telefoniczynego.Masz tu Jak podlaczyc telefon HD,
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Mam nestradę do 20Mb/s ale bardzo słabą linię i centralę oddaloną o 1,5 km do której podłączona jest zbyt duża liczba uzytkowników więc w weekendy prędkość znacznie spada. Utrzymanie tej prędkości jest dla mnie ważne, gdyż pozwala mi w składanie reklamacji gdy jest calkiem źle i orange coś próbuje robić. Tv kablowa nie wchodzi przy takich parametrach w grę a satelitarna wymusza zejście do 10Mb/s. Jeszcze ten przymusowy voip. telefon mobilny nie jest dla mnie istotny. Chciałbym płacić mniej ale parametry intrnetu są dla mnie najważniejsze oraz możliwość korzystania z własnego routera (duży dom). Orange love jest nie dla mnie. dziękuję za pomoc
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
a ile obecnie płacisz (z rozdzieleniem na tel domowy i neo)?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
ok. 110zł. Orange znów automatycznie przedłużył mi umowę. TV może być ale chciałbym satelitarną a nie po kablu. Moje łącze tego nie pociągnie. Nie zależy na komórce. Wziąłbym Orange Love ale z telefonem analologowym i neostradę na własnym routerze, TV satelitarna i komórka może być (babci bym sprezetował). 110 > 79. To jest ten zysk. Ale dla mnie najważniejsze jest utrzymanie neostrady 20Mb/s (wtedy mogę przymusić orange do reakcji gdy prędkość schodzi poniżej 0,2mb/s) i własny router (z wielu wzgędów). U mnie (miejscowość 600m od granic 400 tys. miasta) nie ma żadnej konkurencji i dlatego tak trudno zrozumieć Wam moje dylematy. I nie piszcie o LTE. Jeszcze raz podkreślam - duży dom, duża rodzina duzo dzieciaków. Pozdawiam i dziękuję. Liczę na Was
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
neostrada 59zł telefon 49zł w rozdzieleniu
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
to jedyne co się opłaca by mieć taniej to Orange Love 4w1 (wtedy masz telefon voip+internet+telewizja+komórkę) - wtedy byś miał łącznie z utrzymanie łącza 89 zł
tylko obecnie nie ma telewizji po satce do prędkości do 20 mega
- « Poprzedni
- Następny »