- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jak moge uzyskac potwierdzenie zaplaty za fakture? Place przez internet,niestety nie moge miec potwierdzenie z banku,musi to byc potwierdzenie orange
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nie jestem pewien, ale chyba nie otrzymasz nigdzie takiego potwierdzenia do druku od Orange. Jedynym potwierdzeniem zaksięgowania wpłaty jest odnotowanie wpływu na stonie on line w "Mój Orange". Ewentualnie można podpytać się w najbliższym salonie, czy Ci wystawią coś takiego. Osobiscie pierwszy raz spotykam się z taką sytuacją.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nie jestem pewien, ale chyba nie otrzymasz nigdzie takiego potwierdzenia do druku od Orange. Jedynym potwierdzeniem zaksięgowania wpłaty jest odnotowanie wpływu na stonie on line w "Mój Orange". Ewentualnie można podpytać się w najbliższym salonie, czy Ci wystawią coś takiego. Osobiscie pierwszy raz spotykam się z taką sytuacją.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
faktura potwierdzenie wplaty
Jeśli płacisz przez internet, urzędowe potwierdzenie wystawia bank (czasem odpłatnie).
Poza tym jeśli potrzebujesz do skarbówki, to Orange nie weryfikuje czy Ty czy ktoś inny opłacił rachunek, więc może być problem.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
faktura potwierdzenie wplaty
@karbowiak19 jeżeli któryś z powyższych wpisów uważasz za pomocny w Twoim zgłoszeniu, proszę oznacz go jako rozwiązanie. Pomoże to w przyszłości osobom z podobnym problemem na szybsze znalezienie jego rozwiazania.
Pozdrawiam