- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zmiana strefy domowej dla internetu mobilnego
Witam,
przeprowadziłam się i chciałam zmienić strefę domową dla swojego internetu mobilnego. Wykonałam wszystko zgodnie z instrukcją, tj. weszłam w zakładkę urządzenia -> pokaż strefę domową -> użyj bieżącej lokalizacji no i klops .... w zleceniach pojawiło się zlecenie za 10 zł które po kilku dniach zniknęło, nie ma nawet zlecenia w archiwum a strefy domowej jak nie było tak nie ma, tzn. zniknęła ta stara i nie mam żadnej lokalizacji ustawionej. Gdy wchodzę w urządzenia przy strefie domowej wyświetla się napis "brak aktywnej usługi strefy domowej". Nie mogę nic z tym zrobić. Wyłączenie i włączenie urządzenia nie pomogło a GB ściąga mi z pakietu spoza strefy.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
https://www.orange.pl/omnibook/strefa-domowa-i-biurowa
W weekend będzie ciężko. Poczytaj , obejrzyj i spróbuj jeszcze raz. Gdyby nie pomogło, spróbuj w poniedziałek po 8.00 zapytać na czacie lub infolinii
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@wiewioorkaaa napisze krótko...
Jak zmieniasz miejsce zamieszkania, to sam nie zmieniasz strefy domowej, to musi zrobić operator, w tym wypadku Orange 😎
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nie wiem jak w tej chwili, ale ja strefę domową zmieniłem wymieniając samodzielnie kartę SIM. Po wymianie strefa domową ustawiła się na nową lokalizację.
Tu poradnik samodzielnej wymiany karty SIM:
https://www.orange.pl/omnibook/samodzielna-wymiana-karty-sim