- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Kiedy będzie dostępny Red Magic 7 Pro 1TB w ofercie abonamentowej?
Witam. Niestety z części usług musiałem zrezygnować i przenieść do innego usługodawcy ponieważ dostałem dodatkowe kilka miesięcy za darmo z niższym abonamentem telefonicznym za kartę SIM. Ale część usług pozostawiłem póki są dla mnie jeszcze atrakcyjne. Zobaczymy jak będzie za kolejne dwa lata.
Jednak temat dotyczy czego innego a mianowicie urządzenia jakim jest Smartfon. Czy wiadomo już czy będzie możliwość podpisania umowy abonamentowej z telefonem Red Magic 7 Pro a jak tak to kiedy?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Marianeczek oferty ze smartfonami ciągle się zmieniają, więc trzeba na bieżąco obserwować, najlepiej sklep internetowy Orange:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zadałem pytanie czy jest tu ktoś 'Wszechwładny' żeby mi napisać kiedy i czy kiedykolwiek w ofercie będzie Red Magic 7 Pro w wersji z 1TB na dane użytkownika a dostałem niekonkretną odpowiedź. Lepszą odpowiedzią byłoby, że na razie nie macie wiedzy na ten temat. Ale i tak dziękuję za odpowiedź.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Marianeczek tu tylko użytkownicy użytkownikom pomagają, więc nikt z użytkowników nie będzie wiedział, kiedy Orange jakie smartfony wprowadzi, bądź nie wprowadzi do oferty.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Marianeczeknapisał(-a)Zadałem pytanie czy jest tu ktoś 'Wszechwładny' żeby mi napisać kiedy i czy kiedykolwiek w ofercie będzie Red Magic 7 Pro w wersji z 1TB na dane użytkownika a dostałem niekonkretną odpowiedź. Lepszą odpowiedzią byłoby, że na razie nie macie wiedzy na ten temat. Ale i tak dziękuję za odpowiedź.
Na Blogu Orange dopytaj, prędzej odpowiedź dostaniesz, tu nikt takiej wiedzy nie ma.
Możesz też pomysł zrobić, może Orange się zainteresuje 😎
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Na forum jak się okazało pojawiają pracownicy to na pewno nikt aż tak ,, Wszechwładny". Zresztą zakładam się, że nawet takie osoby przed pójściem oficjalnej komunikacji też pisać o tym nie mogę.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Myślałem, że to forum jest istotne dla samego Orange dlatego tu napisałem. Dziękuję za odpowiedzi.