- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zasięg Orange
Zasięg Orange to jakaś komedia zapewniali nas ze będzie super. W domu nie mogę korzystać z telefonu a o internecie to już można zapomnieć. Po złożeniu reklamacji odpisali że to nie jest ich wina i im przykro. A umowy zerwać nie można bo kary. Jak umowę podpisać to ci powiedzą to co chcesz usłyszeć, a jak już się problem z ich winy pojawia to nic nie są w stanie zrobić. Jeśli ktoś niejednokrotnie klijętem Orange to mu zazdroszczę. Co mam z tym zrobić?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zasięg Orange
@GerełłoWitam trzeba zgłosić reklamację opisz spokojnie problem i prośbę o rozwiązanie umowy z braku możliwości świadczenia usług .reklamację możesz złożyć w najbliższym salonie Orange lub na czacie w pliku PDF w linku daje kontakt i pamiętaj by żądać nr reklamacji reklamacja będzie rozpatrywana do 30 dni czasem szybciej ,
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zasięg Orange
Zgłaszałem telefonicznie. I byłem w oddziale składałem pisemną reklamację.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zasięg Orange
@Gerełło czytałem co pisałeś ale trzeba próbować do skutku lub prosić reakcję opisać dokładnie samemu sytuacje może jakieś zapisy brak sygnału np dowody coś co poprze twoje słowa .
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zasięg Orange
@Gerełło czy umowa była podpisywana w salonie, czy przez infolinię, stronę internetową?
Jeżeli poza salonem, to masz 14 dni na odstąpienie od umowy, nawet bez konieczności podawania przyczyny.
W innym przypadku, na drodze reklamacji, jak napisał @Citi2017. Nie podpieraj się mapką zasięgu, bo to nie jest podstawa. Trzeba znaleźć inne uzasadnienie.
Czy możesz podać miejscowość, w której korzystasz z usług Orange?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zasięg Orange
@Gerełło dlatego należy zawsze pytać się tych co długo mieszkają w danej miejscowości jaka sieć ma najlepszy zasięg A nie słuchać się sprzedawcy który nigdy tam nogi nie postawił. Mapki zasiegu też można sobie darować.
A teraz życzę wytrwałości w oczekiwaniu na koniec umowy.
Abonament komórkowy to nie usługa strefowa w obrębie której usługa musi działać.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zasięg Orange
@ketrasaArtur ja nie kazałem mapą się posługiwać tylko zasięgiem w telefonie a znaczy brak jego jak by co
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zasięg Orange
Najlepiej przed podpisaniem jakichkolwiek umów, warto zakupić starter, który kosztuje 5 PLN i sprawdzić działanie i zasięg operatora, u którego chce się podpisać umowę.
Obecnie takie startery za 5 PLN mają czas ważności pakietu internetowego 14 dni i jest tam 6 GB do wykorzystania oraz 5 PLN na 31 dni do wykorzystania na rozmowy, SMS-y MMS-y i inne usługi.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zasięg Orange
Mieszkam w Kębłów koło Piask powiat Świdnik. A umowa była zawarta telefoniczne.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zasięg Orange
@Gerełłonapisał(-a)Mieszkam w Kębłów koło Piask powiat Świdnik. A umowa była zawarta telefoniczne.
No to masz 14 dni na odstapienie od umowy od momentu jej zawarcia.
Wszelkie info tutaj
https://www.orange.pl/omnibook/odstapienie-od-umowy-na-uslugi-orange
W przypadku pytań skontaktuj się z infolinią: 510100100
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »