- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czy jeżeli ja dzwonię do kogoś do Polski to osoba która odbiera połączenie w Polsce coś za to płaci?
---
Za połączenia odebrane w Polsce nie są pobierane opłaty (chyba że numer pochodzi z innego kraju)
Jakie koszta ponosi osoba dzwoniąca do mnie do Finlandii?
---
Jak za połączenie do Polski.
Na historii swoich połączeń zauważyłem ostatnio dość niepokojącą sprawę - kilka połączeń wykonanych bez mojej zgody na bardzo dziwne numery telefonów, jeden z przykładów :
---
W ten sposób są najprawdopodobniej prezentowane połączenia odebrane w roamingu. Koszt 0 zł oznacza, że pewnie posiadasz jakąś pulę bezpłatnych minut odebranych w roamingu 🙂
Co do cennika, znajdziesz go tutaj 🙂
Jaki jest koszt roamingu, jeżeli dzwonię do kogoś w Finlandii z Finlandii?
---
Z tego co napisałeś, wynika, że 0,25 zł za minutę (patrz Cennik powyżej), ale powinieneś upewnić się, że na pewno posiadasz Biz Krajowy. W razie wątpliwości, skontaktuj się z Biurem Obsługi Klienta 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zapytanie o roaming i problem z połączeniami
"Jakie koszta ponosi osoba dzwoniąca do mnie do Finlandii?" Jeśli dzwoni z Polski płaci normalnie według swojego planu taryfowego. Np.Jeśli ma bez limitu to płaci tylko abonament normalnie.
Na resztę pyań nie znam dokładnych odpowiedzi,skontaktuj się z BOK np.przez czat.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czy jeżeli ja dzwonię do kogoś do Polski to osoba która odbiera połączenie w Polsce coś za to płaci?
---
Za połączenia odebrane w Polsce nie są pobierane opłaty (chyba że numer pochodzi z innego kraju)
Jakie koszta ponosi osoba dzwoniąca do mnie do Finlandii?
---
Jak za połączenie do Polski.
Na historii swoich połączeń zauważyłem ostatnio dość niepokojącą sprawę - kilka połączeń wykonanych bez mojej zgody na bardzo dziwne numery telefonów, jeden z przykładów :
---
W ten sposób są najprawdopodobniej prezentowane połączenia odebrane w roamingu. Koszt 0 zł oznacza, że pewnie posiadasz jakąś pulę bezpłatnych minut odebranych w roamingu 🙂
Co do cennika, znajdziesz go tutaj 🙂
Jaki jest koszt roamingu, jeżeli dzwonię do kogoś w Finlandii z Finlandii?
---
Z tego co napisałeś, wynika, że 0,25 zł za minutę (patrz Cennik powyżej), ale powinieneś upewnić się, że na pewno posiadasz Biz Krajowy. W razie wątpliwości, skontaktuj się z Biurem Obsługi Klienta 🙂