- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zamówiona usługa Internet i tv - brak możliwości montażu
Złóż ponownie zamówienie przez www. Nie wiem czy na końcu masz możliwość dodania uwag. Jeśli jest napisz, że instalacja została wykonana w pierwszym zleceniu i prosisz o przekazanie zlecenia do Partnera technicznego PT. Jeśli nie masz możliwości dodania uwagi, złóż zamówienie ponownie przez konsultanta, ten na 100% ma możliwość dodania tej informacji do zlecenia. Zamówienie z automatu jest anulowane po pierwszym wpisie technika.
Edit
Ale może być też tak, że się nie da złożyć kolejnego zamówienia, bo system widzi BMT. Hmmm...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wiem że technik napisał zapytanie czy zapłacą za położenie kabla do mieszkania że skrzynki na budynku, to jakby z automatu zablokowało montaż instalacji. Tylko że za pół godziny przysłał pracownika który ten kabel położył. Tylko sygnał został zablokowany na centralce i nikt nie wie jak to cofnąć a mi już ręce opadają. Sprawa dla reportera 😁😁😁🤣
Dokładnie każdy patrzy w ekran
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Był okres gdzie sam się interesowałem podłączeniem usługi internet stacjonarny, telewizja i telefon. Niestety po zweryfikowaniu stwierdzono że mój internet do 10Mb/s gdzie realnie mam 3-3,4Mb/s nie udźwignie tego.
Drugim minusem było, że telefon w takiej konfiguracji (net, telewizja, telefon ) staje się telefonem internetowym i brak internetu to brak telefonu.
To najbardziej mi przeszkadzało. Bo teraz nawet jak nie ma internetu to telefon normalnie działa a przy seniorze w domu wręcz wskazane aby tak było. W tamtej konfiguracji brak neta to brak telefonu. Proponowano mi zakup nowej linii telefonicznej osobnej i to za niemałe pieniądze. .
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »