- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam. Mam mały problem. Ostatnio zauważyłem ze nie dostaje smsa z kodem potrzebnym do zalogowania i ogólnych powiadomień które przychodzą smsem (np ze przyszło zlecenie, wiadomość itd). Oczywiście nigdzie tego nie blokowałem i teraz moje pytanie czy operator sam może zablokować te kontakty, ponieważ uznał to jako spam? Te smsy przychodziły mi codziennie ( eBay, Petsy). Nagle się ucięło ale w różnych odstępach czasu. Uprzedzam ze w ustawieniach telefonu nie mam kompletnie nic wprowadzonego przy zablokowanych kontaktach itd. Bardzo proszę o pomoc
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@jarekliwiski operator może potraktować takie powiadomienia jako nadużycia i zablokować. Mogła też zadziałać CyberTarcza i włączyła się ochroną przed podejrzanymi powiadomieniami.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zablokowane numery
Dodam jeszcze zdjęcia z drugiej platformy. Jeśli w wiadomości kliknę na kontakt to nie pokazuje się żaden numer. Po prostu na tych stronach mam ustawione żeby mi przychodziły powiadomienia na maila i smsa.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@jarekliwiski operator może potraktować takie powiadomienia jako nadużycia i zablokować. Mogła też zadziałać CyberTarcza i włączyła się ochroną przed podejrzanymi powiadomieniami.