- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wypowiedzenie Umowy Orange Love a zachowanie numeru
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czyli najlepiej anulować na Orange w zgłoszeniach przeniesienie i później zadzwonić do operatora nowego żeby anulował?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zadzwoniłem sobie do operatora/biorcy. Wyślą informację do Orange, żeby zmienić okres na właśnie koniec umowy czyli 01/10/21. Jeśli coś ruszy, to wtedy napiszę tutaj jak sprawa się skończyła. Dziękuje wszystkim za pomoc. Pozdrawiam 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
A co z okresem wypowiedzenia? Też chcę zrezygnować z usług ale zostawić nr kom.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@engwar Chcesz przenieść numer komórkowy do innego operatora czy zostawić go u nas?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Chcę zostawić i podpisać nową umowę na abonament. Może zacznę od początku. Jakieś dwa miesiące temu dostałem emaila o zbliżającym się końcu umowy (18 paź.). Jakiś tydzień temu zadzwoniłem na infolinię, chciałem się dopytać o warunki wypowiedzenia, czyli rezygnacja z TV, internet i łącze z nr voip.
Konsultantka zaproponowała że końcem września zadzwoni, dopełnimy formalności względem umowy na komórkę. Zapomniałem się dopytać co z wypowiedzeniami pozostałych usług. Kilka dni temu pisałem na czacie z konsultantem na stronie Orange i uzyskałem odpowiedź taką samą jak tutaj czyli że przedłużając umowę na nr komórkowy automatycznie pozostałe usługi z pakietu Love są likwidowane.
Dzisiaj wracając z pracy zaszedłem do salonu Orange. Tam dowiedziałem się że mogę dzisiaj podpisać umowę na komórkę a na pakiet Love i tak obowiązuje 30-to dniowy okres wypowiedzenia czyli do 6 października. Coś chyba się pani pomyliło, przecież umowę mam do 18 paź. Czy gdzieś dostanę pewną odpowiedź?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pozostałe usługi z pakietu zostaną wyłączone na dzień przed wejściem w życie nowej oferty telefonu komórkowego
Za wyłączenie usług na podstawie podpisanego Aneksu mobile nie jesteś obciążany karą za zerwanie umowy. Umowa Orange Love nie jest zrywana tylko aneksowana.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czyli lepiej będzie poczekać na oddzwonienie konsultanta z infolinii końcem września czy iść do salonu np. jutro i dopełnić formalności na miejscu.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@engwar jeżeli miałbym doradzać to jak masz blisko i po drodze do salonu to załatwiaj tam, będziesz miał wszystko czarno na białym, a z rozmowami telefonicznymi bywa różnie (takie moje zdanie).