- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam działa komuś Volte na Samsungu S7 edge wersja 8.0 poprawki z grudnia ? Dodam że ustawieniach telefonu włączone volte. Wifi caling dziala bez problemu tylko nie dziala volte. Jednak jak przy numerze dam +48 to pokazuje się ikonka hd voice ale co teraz za każdym razem jak będę dzwonił mam dawać +48? W t-mobile dziala bez problemu. Aktualnie numer jest przenoszony do Orange z t-mobile.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Samsung S7 edge wersja xeo obsluguje volte, jedynie nie ma tylko "ikonki" na belce. Jak wykonujesz polaczenie po volte na belce jest LTE badz LTE+.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Volte brak ikonki
Telefon powinien mieć oprogramowanie od Orange, inaczej usługa ci nie zadziała > VoLTE, co do ikony HD to się wyświetla jak połączenie jest zestawione w jakości HD, jeśli dobrze pamiętam to Orange i Plus, czy inne zestawi w HD to już musisz sprawdzić sam, nie korzystam z tych usług i brandu operatora nie mam, trudno mi to przetestować.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Samsung S7 edge wersja xeo obsluguje volte, jedynie nie ma tylko "ikonki" na belce. Jak wykonujesz polaczenie po volte na belce jest LTE badz LTE+.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Volte brak ikonki
@gregorio990, czy sprawa została wyjaśniona? Któraś z powyższych odpowiedzi wyczerpuje sprawę i oznaczamy jako rozwiązanie?