- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Uslugi Orange
Witam, jestem strasznie zawiedziony operatorem Orange ,od pół roku bardzo pogorszyła się zasieg nie mówiąc o braku Internetu, przeniosłem się z Palya rok temu i chyba to był największy błąd, tam gdzie mi najbardziej zależało na swobodnym korzystaniu z usług telefonu tam niestety katastrofa. Zgłaszając to u Operatora za każdym razem słyszę że mam na nich złożyć skargę do UKE czyli sami sobie nogę podkladają. Abonament płacę ponad 100zl A mam wrażenie że wróciły czasy gdzie trzeba było biegać i szukać zasiegu, koszmar, koszmar i jeszcze raz koszmar. Nigdy więcej żadnego Orange !!!
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Uslugi Orange
Przykra sprawa, ale podaj więcej szczegółów np, jaka oferta, ile masz GB, jaki jest "download" w speed teście, jaka miejscowość, do czego używasz internetu mobilnego ??
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Uslugi Orange
Ja często korzystam z mapki lokalizacji nadajników: http://beta.btsearch.pl
Znacznie ułatwia zlokalizowanie interesujące mnie nadajnika. Nie podana była żadna lokalizacja, wiec nie podpowiem, gdzie jest najbliższy odpowiedni nadajnik.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Uslugi Orange
@ketrasaArtur , to co powiesz o moim najbliższym?
Ja na tej technice nie chcę wyrywać sobie włosów z głowy. Najważniejsze, że anteny musztardą posmarowane dla lepszego zasięgu
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Uslugi Orange
@Anonim bez podania lokalizacji nadajnika nie powiem nic więcej ponad to co sam zamieściłeś
Wszystko też zależy jakie usługi i częstotliwości są uruchomione na tym BTS-ie
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Uslugi Orange
@ketrasaArtur , częstotliwości i pozwolenia (bez detali lokalizacyjnych), to takie tam są. Jest ich kilka (masztów) w promieniu paru kilometrów i gdzieś na forum mi niedawno wyjaśniano z innych screenów, jak jest na moim smartfonie w praktyce. Myślę, że nie mamy czego narzekać, więc i lokalizacja nie "wniosłaby" skarg na działanie usług. Dodatkowo, siecią operatora dystrybucyjnego prądu leci kilka nitek światłowodu od różnych dostawców. Sam miałem uciec do konkurencji, ale to jeszcze musi zaczekać.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Uslugi Orange
@ketrasaArturnapisał(-a)@Anonim bez podania lokalizacji nadajnika nie powiem nic więcej ponad to co sam zamieściłeś
@ketrasaArtur , oto i lokalizacja
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Uslugi Orange
@Anonim Lokalizację nadajnika podałeś wyśmienicie Cóż tu więcej dodać, fotka mówi sama za siebie. Nadajnik w zasięgu wzroku, więc wszystko śmiga na max-a że HEJ