- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ulgi
Mam pierwszą grupę ale mam symbole inne więc raczej nic nie uzyskam zniżki.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ulgi
Abonament/internet mobilny. Chcę wiedzieć czy mogę starać się o jakieś zniżki z tym stopniem i czy są jakieś wytyczne.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ulgi
@Pokachontasnapisał(-a)Abonament/internet mobilny. Chcę wiedzieć czy mogę starać się o jakieś zniżki z tym stopniem i czy są jakieś wytyczne.
Wypada porozmawiać w Salonie czy na infolinii, co Orange oferuje, dałem w linku, resztę koledzy napisali .
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ulgi
a ja mam pytanie jakie są wysokości w/w ulg...?
bo nigdzie takiej informacji nie ma...
osobiście uważam, że rabaty powinny być na wszystkie usługi z ofert orange i NJU, niezależnie od rodzaju (symbolu) niepełnosprawności... ale wiem, prawnie wygląda to niestety inaczej 😞
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ulgi
Rabatów udziela się na podstawie orzeczeń Powiatowego lub Wojewódzkiego Zespołu Orzekającego o Stopniu Niepełnosprawności Rabaty przyznaje się osobom niepełnosprawnym:
1) w przypadku choroby narządu wzroku – z orzeczeniem znacznego stopnia niepełnosprawności z symbolem przyczyny niepełnosprawności 04-O – choroby narządu wzroku,
2) w przypadku zaburzenia głosu, mowy i choroby słuchu z orzeczeniem znacznego lub umiarkowanego stopnia niepełnosprawności z symbolem przyczyny niepełnosprawności 03-L – zaburzenia głosu, mowy i choroby słuchu,
3) w przypadku zastosowania przez Zespół Orzekający w orzeczeniu więcej niż jednego symbolu przyczyny niepełnosprawności:
a) z orzeczeniem znacznego stopnia niepełnosprawności, jeżeli w łącznym symbolu przyczyny niepełnosprawności występuje symbol przyczyny niepełnosprawności 04-O – choroby narządu wzroku,
b) z orzeczeniem znacznego lub umiarkowanego stopnia niepełnosprawności, jeżeli w łącznym symbolu przyczyny niepełnosprawności występuje symbol przyczyny niepełnosprawności 03-L – zaburzenia głosu, mowy i choroby słuchu
w abonamencie telefonicznym – rabat w wysokości 50% opłaty podstawowej, wynikającej z obowiązującego Cennika Krajowych Usług Telekomunikacyjnych.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ulgi
czytałem 🙂
czyli jak mam neostradę to teoretycznie mogę się o to ubiegać jeśli spełnię warunki - czy wystarczy z orzeczeniem iść do salonu Orange i tam to załatwić ?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ulgi
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj