- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Reklamacja dot. przedłużenia umowy online
@deka1 mam dla Ciebie taką podpowiedź, jak na czacie zgłosi się bot i zapyta to powiedź mu że chcesz zakupić nową usługę to od razu przełączy Cię do "żywej" osoby i wtedy jak zgłosi się konsultant powiedź mu o co chodzi.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
zgodnie z umowa daję znać:
poczekałam do nowego cyklu (znów kicha, czyli stare GB), i zgłosiłam się na czat, spacyfikowałam Maxa według Waszych wskazówek, porozmawiałam z Panią Konsultant i uzyskałam takie zapewnienie:
"Numer Państwa reklamacji to ********. Przydzielimy do tej sprawy opiekuna. Zajmie się on tematem kompleksowo i poinformuje Państwa o decyzji – sms Większość zgłoszeń rozpatrujemy w ciągu 7 dni."
no to teraz będę czekać, a Wam bardzo, bardzo, bardzo dziękuję za pomoc!!! bez Was utonęłabym w morzu automatycznych zgłoszeń 🙂
jesteście wspaniali, duża buźka!!!
dk
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@deka1 mam tylko nadzieję, że reklamacja szybko zostanie rozpatrzona i przysługujące GB zostaną przyznane.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
udało się!!! w ciągu przepisowych siedmiu dni, najpierw jakaś mila pani telefonicznie, potem esemes; Gigusie są na koncie!!! 🙂
jeszcze raz dziękuję wszystkim za przydatne rady!!!
buźka!!!
Dorota
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@deka1 wspaniałe, że w końcu został przyznany pakiet GB zgodnie z umową. Owocnego korzystania 👍🤗
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »