Nie można wyświetlić tego widżeta.

Realizacja zamówienia na statusie weryfikacji ręcznej po dokupieniu trzeciego abonamentu

Poziom 7, Zwiadowca Przestworzy
  • 4
  • 0
  • 0

Realizacja zamówienia na statusie weryfikacji ręcznej po dokupieniu trzeciego abonamentu

► Temat, ze względu na specyfikę omawianego problemu, został przeniesiony z kategorii Szukam oferty (etykieta: telefon na abonament). Doprecyzowano w nim tytuł - Moderator Wiktor ◄

Witam. Mam takie pytanie, otóż mam dwa abonamenty w Orange połączone w jeden, drugi abonament dokupiłem telefonicznie za sprawą doradcy, całkiem niedawno wraz z telefonem i musiałem opłacić depozyt, co też uczyniłem, dzięki temu zamówienie zostało zrealizowane.  Teraz chciałbym wykupić trzeci i ostatni już abonament z nowym iPhone 8. Złożyłem zamówienie w dniu wczorajszym, lecz jego status to weryfikacja ręczna i obawiam się, że może zostać odrzucone. Czy moje obawy są słuszne? Stać mnie na opłacanie tego trzeciego abonamentu, mogę nawet opłacić kolejny depozyt, ale czy tamte dwa abonamenty nie wykluczają mnie z możliwości wykupienia trzeciego? Zaznaczam, że wszystko mam opłacone, mam nawet nadpłatę na koncie.

6 ODPOW. 6

Poziom 45, Pionier Misji
  • 32841
  • 39256
  • 1392

Dokupienie trzeciego abonamentu - realizacja zamówienia

Niestety oferta poprzez stronę www nie jest dostępna z depozytem. Status weryfikacja ręczna oznacza, że jeszcze trwa proces weryfikacji płatniczej. Za kilka dni powinieneś otrzymać informację na ten temat.

Jeśli nie przejdziesz weryfikacji, to niestety nie skorzystasz z przedsprzedaży na nowe iphony. Wtedy musisz poczekać na regularną sprzedaż i zamówić przez infolinię lub salon firmowy (oferta może być inna).

• 4
  • 0
  • 0

Rozumiem, ale jest szansa, że pozytywnie przejdę weryfikację czy raczej marne szanse?

Poziom 45, Pionier Misji
  • 32841
  • 39256
  • 1392

Ciężko przewidzieć.

• 4
  • 0
  • 0

Mam nadzieję, że posiadanie dwóch abonamentów nie wykluczy mnie z kupna trzeciego. No nic, pozostaje mi czekać.

• 4
  • 0
  • 0

I zamówienie odrzucone. Szkoda, że powód jest absurdalny. Jako uzasadnienie otrzymałem informację, że system widzi zaległości na koncie i mam najpierw je uregulować, a sęk w tym, że nie mam żadnych zaległości. Jest nawet ponad stan środków. Wszystkie rachunki opłacone.

Poziom 45, Pionier Misji
  • 32841
  • 39256
  • 1392

To sugerowałbym kontakt z BOK najlepiej przez infolinię 510100100 i poproś o sprawdzenie Twoich wszystkich kont klienta (mobilnych i stacjonarnych) po Twoim numerze PESEL. Może masz jakieś stare, nieużywane, bez aktywnych usług gdzie "wisi" jakaś kwota.