- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Rabat Orange Open Extra
Witam, posiadam abonament wspólny i internet mobilny Lte dla domu 74,91 i z tym rabat Orange Open Extra. Czy przedłużając umowę na internet i wybierając najtańszy mobilny podstawowy za 9,99zł nadal będę mieć rabat?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Rabat Orange Open Extra
obecnie masz ten net w rabacie OPE. przedlużajac umowe OPE zostaje wylączony dla tej uslugi.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Rabat Orange Open Extra
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Rabat Orange Open Extra
Czyli jeśli dobrze doczytałem regulamin aby utrzymać rabat muszę wziąć co najmniej Internet Domowy 4G za69,99? Tam można wyznaczyć strefę domową, dobrze myślę?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Rabat Orange Open Extra
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Rabat Orange Open Extra
Byłem wczoraj w salonie i kobieta powiedziała mi że jeśli przejdę na Internet Domowy 4G za69,99 to przepadnie mi rabat Open Extra, z kolei na czacie Orange kobieta powiedziała że Internet Domowy 4G za69,99 to tylko 150GB jest w strefie a pozostałe 100GB tylko poza strefą(w salonie powiedziała że całe 250GB w strefie), także pewnie muszę dowiedzieć się z infolinii i sobie nagrać by później się nie wyparli, bo każdy mówi co innego. Niestety mam powiązany abonament wspólny z internetem aby mieć na niego rabat. Teraz łącznie płacę 86zł za wspólny + 3 dodatkowe numery i internet. Kasowo ok, ale mały limit bo dzieciaki coraz więcej korzystają z neta i teraz w ciągu 10 dni 150GB zniknęło 😕 Za 2 miesiące kończy mi się umowa na internet ale na wspólny jeszcze mam ponad 1 rok czasu. Dlatego muszę coś pokombinować. Teraz z tego co widzę jedyny nielimitowany naprawdę internet jest na TMobile za 50zł, choć ciekaw jestem jak tam z prędkością. Dzięki wszystkim za odpowiedzi.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Rabat Orange Open Extra
@mat8napisał(-a)[...] na czacie Orange kobieta powiedziała że Internet Domowy 4G za69,99 to tylko 150GB jest w strefie a pozostałe 100GB tylko poza strefą(w salonie powiedziała że całe 250GB w strefie).
Internet domowy składa się z dwóch pakietów: 150GB w strefie (nazwijmy go A) oraz 100GB poza strefą (nazwijmy go B).
Prosta zasada to, że będąc w strefie korzystamy z A, a poza strefą z B.
ALE! B jest pakietem wspólnym na całe konto, czyli każdy numer będący na tym samym rachunku co Internet domowy może korzystać z B po tym jak wykorzysta swój własny pakiet. Ma to również zastosowanie do tego Internetu. Jeśli wykorzysta A, może korzystać dalej z B (niezależnie czy jest w strefie, czy poza). Czyli de facto jeśli nie wychodzimy nigdy poza strefę oraz nie ruszamy B na innych telefonach, to na Internecie domowym mamy łącznie do wykorzystania 250GB (A+B).
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Rabat Orange Open Extra
Napisałem co mi napisała kobieta z Orange na czacie-też mi się wydawało że całe 250GB jest do wykorzystania, ale mi trochę namotała, zwłaszcza że w obecnej taryfie Orange Free Net 74,91 mam do wykorzystania 150GB w strefie i 60GB ale tylko poza strefą! Tak było wcześniej niestety.