- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czesc. Mam pytanie czy slyszal ktos cos o promocji ze jesli posiada sie dwa nr na jednym kacie to dostaje sie 3gb? Chodzi o to ze w moim abo dostaje ogolnie 5gb co miesiac i teraz ostatnio jak sie zalogowalem do aplikacji moj orange to mialem 8gb. Podobno jest to do wykorzystania na dwa nr na jednym kacie. Moze ktos wiecej mi na ten temat powiedziec ew.dac regulamin? Z gory dzieki za pomoc.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Usługa działa jeśli masz uprawnione usługi i przedłużyłeś umowe lub masz nową umowę po 10.05.2019.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Usługa działa jeśli masz uprawnione usługi i przedłużyłeś umowe lub masz nową umowę po 10.05.2019.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pytanie o pakiet 3gb
Oj to cos tu nie gra... 🙂 Bo tak nw jakie uslugi musialbym miec wlaczone(jak na razie regulaminu nie czytalem) a kolejne sprawy to nie posiadam nowej umowy po 10 maja ani nie przedluzalem umowy jak narazie. Moze przez przypadek/pomylke mi przyznali. Ale spoko reklamacji nie bede skladal,nie gniewam sie... 🙂
@Piotrekk85napisał(-a)
Regulamin https://orange.binaries.pl/bw//20155/0/19038/901c3303-d935-439d-95df-426c53d6a624.pdf
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz