- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jak w temacie posiadam w tej chwili abonament w orange love na 2 telefony komorkowe plus internet mobilny. Na jeden z numerow konczy mi sie umowa w dniu 19.10.2019. W zwiazku z tym moje pytanie kiedy moge przedluzyc umowe z orange z mozliwoscia dobrania telefonu. Z tego co mi mowil konsultant to 3 miesiace przed koncem umowy moge dostac oferte chociaz w moj orange juz pokazala mi sie informacja o tym, ze juz moge przedluzyc umowe czyli na 120 dni przed koncem umowy. Mozecie mi wyjasnic jak to wyglada w rzeczywistosci i czy mozna cos ugrac zeby placic mniej? Nie ukrywam ze moj rachunek jest lekko ponad 200 zl. A jak rozmawialem z konsultanem to przy dobraniu samsunga galaxy s10 plus na raty to placilbym rachunek prawie 400 zl. Rozumiem to ze rata i abonament moze tak to wyjsc, ale czy jest jakas szansa zeby cos wynegocjowac mniej.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przedłużenie umowy w ORANGE Love
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Mozliwe ze tak moze byc. Bo mam wlasnie dwa abonamenty komorkowe i dwa internety. I wlasnie chcialbym przy okazji przedluzania umowy na komorke zrezygnowac z internetu mobilnego bo go nie potrzebuje, a tez w pazdzierniku sie mi konczy umowa. Czyli nic nie da sie ugrac zeby placic mniej i cos zyskac? Oplaca sie wziac telefon w Orange na raty z abonamentem czy lepiej telefon kupic gdzies w sklepie? Bo mam dylemat, a powiedzmy nie chce placic jakichs chorych sum za abonament.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ok. Dziekuje za informacje. A od kiedy moge takie cos zrobic? Na 4 miesiace przed koncem umowy czy na 3 miesiace? Bo dzisiaj konsultant powiedzial mi ze dopiero na 3 miesiace przed moge przedluzac umowe a w moj orange wyswietla mi sie ze juz moge przedluzyc umowe czyli na 120 dni przed koncem umowy.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Poza tym najważniejsze jak planujesz kupić dosyć drogi telefon to polować na okazje/promocje/oferty tygodnia. No chyba, że chcesz go na już. A na samsungi patrząc historię https://nasz.orange.pl/t5/Oferty-polecane-przez/bd-p/oferty-polecane-przez-spolecznosc co kilka tygodni są. Choć nie na ten model co chcesz.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ok. Dziekuje za info.