- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
To ja mam znowu inny problem z którym to nie mogę sobie poradzić.
Mam dwa telefony iphone xs max i 15 pro max. Główna eSim jest w 15, natomiast w XS miałem extra esim tylko internet. Kilka dni temu postanowiłem ją usunąć i aktywować nową extra sim internet, SMSy i połączenia. Wszystko super ale teraz SMSy przychodzą tylko na XS 😄
W ustawieniach połączeń widzę, że moja extra esim ma inny nr niż mój główny natomiast w opisie oferty była informacja, że będzie on taki sam na innym urządzeniu.
Stąd moje pytanie czy coś źle się aktywowało? Czy to jakieś ograniczenia ze strony orange? Czy może powinienem zmienić jakieś ustawienia aby zadziałało?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Kratos to nie pierwszy przypadek jak robią się w takich przypadkach cyrki z Sms-ami. Zgłaszaj do operatora problem, a jak samemu- to może wymień główna kartę sim\e-sim (na którą nie przychodzą sms) na nową
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Kratos to nie pierwszy przypadek jak robią się w takich przypadkach cyrki z Sms-ami. Zgłaszaj do operatora problem, a jak samemu- to może wymień główna kartę sim\e-sim (na którą nie przychodzą sms) na nową
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Problemy z SMS-ami na dwóch iPhone'ach przy korzystaniu z Extra eSIM Orange – jak to naprawić?
@arthurnapisał(-a)(...) a jak samemu- to może wymień główna kartę sim\e-sim (na którą nie przychodzą sms) na nową
O tym nie pomyślałem. Teraz na koncie klienta kliknąłem Przenieś Kartę i po dodaniu jej na telefon SMSy już przychodzą na jeden i drugi.
Czyli szybki temat i do zamknięcia 😄
Dzięki!