- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Potwierdziły się plotki, że pakiety od Canal+ nie będą świadczone w ofercie IPTV
ale brak kanałów od Canal+ to nie problem.
przecież można sobie wykupić np subskrypcje w C+ 🤣🤣🤣
jak na moje to C+ wróci, kwestia czasu
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Potwierdziły się plotki, że pakiety od Canal+ nie będą świadczone w ofercie IPTV
Ja mam Canal+ w Orange do końca grudnia 2025 r, wraz z MP. Kto chciał to skorzystał. 😄 😉
Przez 2 lata może się dogadają.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@PARANOJAnapisał(-a)ale brak kanałów od Canal+ to nie problem.
przecież można sobie wykupić np subskrypcje w C+ 🤣🤣🤣
Można ale to kwestia kosztów i wygody.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Poza tym MP była dodawana do Prestige, co w skali 2 letniej umowy uśredniało całość w 43 zł.
Czy wykupienie bezpośredniej subskrypcji było atrakcyjniejsze? Chyba nie... 😉
Poza tym C+ 4K jest dostępny z dekodera i apki. Gdzie tak jest poza satelitarnym Canal+?
To była dobra oferta, która skłoniła mnie do przejścia z sat na IPTV.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dlaczego skłoniła cie do przejścia z sat na iptv skoro przez sat c++mp to 20zł a nie 40?:)
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
_Artek_ samego C+ tam nie wykupisz.
Po drugie+ internet+abonament tel+telewizja to mam na 1 fakturze z kilkoma miesiącami w gratisie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
No właśnie i to mnie w orange wkurza, od nich albo bierzesz wszystko albo nic:D ja nie chce od nich nic poza światłowodem+TV a taka oferta jest zupełnie nieopłacalna już lepiej wziąć wszystko osobno.
Poza tym, myślę że paczka c+ szybko wróci.....ewidentnie wygląda to tak jakby ktoś tam na górze w orange zapomniał o terminach.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
A jak przełączasz kanały na niej? U mnie przy naciskaniu kanał+/- na pilocie wychodzi z aplikacji. Mam Sony z Google TV (model 2022).
chodzi o apkę canal+
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Michał89 nie wiem czy to pytanie było skierowane akurat do mnie czy do kolegi @Anonim ale odpowiem ja wchodząc w apce w kanały na żywo przełączam je wybierając "podświetlony" kanał (Sony), ewentualnie najeżdżając kursorem (Samsung).
PS.
Mój Sony jest dużo starszy niż Twój i @Anonim .
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Michał89napisał(-a)A jak przełączasz kanały na niej? U mnie przy naciskaniu kanał+/- na pilocie wychodzi z aplikacji. Mam Sony z Google TV (model 2022).
chodzi o apkę canal+
No niestety, tak to działa trzeba wybrać kanał z listy, dlaczego? ,nie wiadomo ale zapewne gdyby działało tak jak piszesz wielu abonentów tv sat i nie tylko:D pozbywałoby się dodatkowych dekoderów multiroom i korzystało wyłącznie z aplikacji c+ sam mam taki plan ale nie wiem czy na dłuższą metę nie będzie to zbyt męczące.