- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Potwierdziły się plotki, że pakiety od Canal+ nie będą świadczone w ofercie IPTV
BTW, Na forum satkuriera pojawiła się info, że "Pakiet Canal+ nie będzie świadczony od 22.01. w ofercie IPTV" (dla nowych klientów) , pewnie z satelity będzie to samo a więc potwierdziły się plotki z salonu Orange...
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Potwierdziły się plotki, że pakiety od Canal+ nie będą świadczone w ofercie IPTV
@bluesmanniakiMyślę, że SAT-ka w obliczu przyszłościowej likwidacji usługi od Orange (dawne SATTV na dekoderach Orange) na samej SATTV od C+ się nie zmieni. Jeszcze kwestia wyjaśnienia co się stanie jak będzie automatyczne przedłużenie umowy na IPTV, gdzie warunki nie powinny ulec zmianie?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jeśli to faktycznie prawda to nikt normalny w erze subskrybcji nie kupi tv bezpośrednio od orange...... przy tak ścisłej współpracy aż trudno mi w tą plotkę uwierzyć.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@bluesmanniakinapisał(-a)BTW, Na forum satkuriera pojawiła się info, że "Pakiet Canal+ nie będzie świadczony od 22.01. w ofercie IPTV" (dla nowych klientów) , pewnie z satelity będzie to samo a więc potwierdziły się plotki z salonu Orange...
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Chciałem w grudniu tego roku do światłowodu dodać iptv od orange, ale już mi przeszło:D
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@_Artek_ zawsze możesz wykupić Canal+ jako subskrypcję poza Orange. Nie ma co się teraz tym martwić, bo niejedna promka przed świętami na pewno się pojawi na Canal+.
P.S. Poproszę o konkretne źródło informacji o Canal+.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@bluesmanniakinapisał(-a)BTW, Na forum satkuriera pojawiła się info, że "Pakiet Canal+ nie będzie świadczony od 22.01. w ofercie IPTV" (dla nowych klientów) , pewnie z satelity będzie to samo a więc potwierdziły się plotki z salonu Orange...
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ja mam ten Canal+ jako aplikacja od taty, który ma telewizję sat. Mam też udostępnione w ten sposób HBO.
Aplikacja do C+ to kiszka. Na TV Sony nie da się przełączać kanałów CH+/CH- bo wychodzi z aplikacji. W UPC TV GO tego nie ma…
Poza tym w dobie Netflixów, Primów, Disneyów i wielu wielu innych serwisów, posiadanie kolejnych nie ma sensu. Ja w tej chwili opłacam 5 serwisów oprócz TV i Youtube Premium plus 2 mam udostępnione. W zasadzie wystarczyłby mi jakieś TV + Netflix + YT i ewentualne wypożyczalnia a’la carte.
Inna sprawa to sport, ale to sami sobie strzelą w stopę.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Moja rozmowa na Orange.pl
Zamykamy sprzedaż pakietów CANAL+ dla klientów IPTV. Klient nie będzie mógł zakupić, zmodyfikować już zakupionego planu, a rezygnacja z posiadanego pakietu będzie nieodwracalna.
Zmiany nie dotyczą klientów, którzy posiadają powyższe pakiety, nawet jeżeli przedłużą umowę na usługę stacjonarną na kolejny okres
ze sprzedaży zostaną wyłączone pakiety:
Extra+
CANAL+ Select
CANAL+ Prestige 4K
Extra+ z CANAL+ Select
Extra+ z CANAL+ Prestige 4K
Oferty, których dotyczy zmiana:
Orange Love Standard
Orange Love Extra
Internet z TV i telefonem internetowym (3P)
zmiany od 22/01/2024
mam nadzieje że tym postem sprawa została wyjaśniona oraz nie naraziłem operatora na niedogodności w związku podaniem informacji zrobiłem to dla uspokojenia sytuacji także jak chcecie Canal+ to mało czasu zostało wam
Przykro mi że biuro prasowe firmy jeszcze tego nie wytłumaczyło w związku ze zmianami
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ryba168 skoro konsultanci już udzielają informacji to wielka tajemnica to już nie jest
Mało czasu do 22.01
- « Poprzedni
- Następny »