- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pomocy numer usunięty z sieci
Gdzie znajdę kontakt do niego ?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Tak umowę wypowiedziałam 3 msc temu. Karkołomne ale były ważniejsze sprawy rodzinne z których nie muszę się tłumaczyć na grupie. Fakt moje niedopatrzenie ale skoro prosiłam o przeniesienie numeru z abonamentu na karte jeszcze podczas trwania umowy to nie powinno być problemu bo jak pisałam numer mam prawie 20 lat i korzystałam i z abonamentu i numeru na kartę i nie było problemu z przejściem . A jeśli chodzi o numer tak dzwoniłam na ten numer co ktoś wyżej napisał , myślałam że może jest jakiś inny numer gdzie bezpośrednio połącze się z konsultantem a nie najpierw rozmowa toczy się z automatem .
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Patka96 numery do odzyskania, ale trzeba szybko załatwić sprawę. Kontakt na infolinię, a MAX-owi powiedzieć kilkukrotnie: Proszę o połączenie z konsultantem. Przełączy do konsultanta.
W wypowiedzeniu umowy trzeba wyraźnie zaznaczyć, że numery mają być przeniesione do oferty na kartę po zakończeniu umowy. Ja natomiast przeniosłem swoje numery z LOVE do innego operatora, następnie wróciłem do Orange.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dziękuję wszystkim za pomoc , numer odzyskany dzięki rozmowie mailowej na adres Wojciecha Jabczyńskiego. Reakcja była bardzo szybka.
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »