- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
23-10-2017
12:28
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
23-10-2017
12:28
Polaczenia ktorych nie wykonałem
Na rejestrze połączeń mam masę połączeń po 3m45s i czasem znacznie dłuższe.... A najlepsze jest to ze połączeń tych nie wykonalne.... O co chodzi...? Zawsze w Niemczech
Ktoś coś wie albo ma taka sama sytuację?
Ktoś coś wie albo ma taka sama sytuację?
Etykiety:
18 ODPOW. 18
23-10-2017
12:37
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
23-10-2017
13:25
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
23-10-2017
13:25
W przypadku połączeń w roamingu może pojawić się numer operatora pośredniczącego w zestawieniu połączenia. Powinno zgadzać się czas i długość takiego połączenia. Zwróć też uwagę że na fakturze są widoczne zarówno połączenia odebrane i wykonane nawet jeśli są bezpłatne.
14-11-2017
13:54
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
14-11-2017
13:54
@Zemen79 Udało się wyjaśnić sprawę? Może któraś z powyższych odpowiedzi była pomocna, jeśli tak oznacz ją jako rozwiązanie, dzięki temu innym będzie łatwiej.
14-11-2017
17:21
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
14-11-2017
17:21
Tak dostałem pisemna odpowiedź z biura obsługi. Pismo zawierało znaczna ilośc treści regulaminowej ze to jakieś błędy przyznali się i kazali obserwować czy nadal się to pojawia
15-11-2017
08:26
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
15-11-2017
08:26
To bardzo dobrze!
Ma jeszcze prośbę, żeby inni, w wypadku podobnych wątpliwość mogli, szybko znaleźć pomoc zaznacz proszę jako rozwiązanie odpowiedź, która pomogła Ci w wyjaśnieniu sprawy.
15-03-2018
19:11
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
15-03-2018
19:11
@Piotrekk85
No ok ja rozumiem że one są na liście. Tylko chodzi o to że ja ich nie wykonałem
No ok ja rozumiem że one są na liście. Tylko chodzi o to że ja ich nie wykonałem
15-03-2018
19:18
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
15-03-2018
19:18
@Mikołaj
Nie jako rozwiązane bo problem wciąż jest. Właśnie dziś rozmawiałem z bok i złożyłem ponownie reklamację.... Tym razem zauważyłem że połączenia te których nie wykonałem nadal się pojawiają jako połączenia i zabierają mi minuty pakietu. Przyznam się że mało dzwonie w sposób tradycyjny więcej używam aplikacji mobilnych niż standardowego połączenia. I przed końcem okresu rozliczeniowego okazuje się że zbraklo mi minut. Wykorzystali moje minuty z okresu bieżącego oraz poprzedniego.
Nie jako rozwiązane bo problem wciąż jest. Właśnie dziś rozmawiałem z bok i złożyłem ponownie reklamację.... Tym razem zauważyłem że połączenia te których nie wykonałem nadal się pojawiają jako połączenia i zabierają mi minuty pakietu. Przyznam się że mało dzwonie w sposób tradycyjny więcej używam aplikacji mobilnych niż standardowego połączenia. I przed końcem okresu rozliczeniowego okazuje się że zbraklo mi minut. Wykorzystali moje minuty z okresu bieżącego oraz poprzedniego.
15-03-2018
19:21
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
15-03-2018
19:21
Tak z ciekawości, jakie aplikacje mobilne używasz, może to one generują te połączenia?
15-03-2018
19:22
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- « Poprzedni
-