- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Podwójny abonament
Zgadza się, już pisałem o tym wcześniej. Dlatego piszę o jednym okresie rozliczeniowym tj 19 stycznia - 18 luty.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Podwójny abonament
@tatic na fakturze masz zaznaczoną opłatę za okres od 19 stycznia do 18 luty i jest 150 PLN, czy jest jeszcze zaznaczony kolejny okres od 19 luty do 18 marzec i wtedy całe dwa okresy wynoszą 150 PLN?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Podwójny abonament
@ketrasaArtur malo realne aby na fv byly dwa pelne okresy rozliczeniowe. do tego jeszcze te równe kwoty i dziwnie podane bo sa zgody udzielone a @tatic podaje kwoty bez zgód.
nie mam przed soba szklanej kuli ktora wszystko pokazuje i tak samo nie wierze ze BOK nie jest w stanie udzielic informacji za co jest oplata naliczona. jezeli cos sie nie zgadza to idzie reklamacja
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Podwójny abonament
@PARANOJA dla mnie ta umowa jest dziwna. Poza MIX-em nie spotkałem się, żeby umowa zawarta na 24 miesiące przez 12 miała inną kwotę, a na kolejne 12 wyższą kwotę.
Poza tym jak piszesz, na infolinii musi uzyskać informacje, jak jest opłata naliczona. Chyba, że trafił na mało kumatego konsultanta. Ale to trzeba podczas rozmowy wyczuć i poprosić o przełączenie do innego konsultanta.
Jeszcze mi się nasunęła sprawa, czy podczas trwania obecnej umowy @tatic nie uzgadniałeś na infolinii zmianę abonamentu na inne warunki, co może skutkować podwyższeniem abonamentu, a w efekcie policzenie dwóch okresów rozliczeniowych z tytułu wprowadzonych zmian?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Podwójny abonament
Masz naliczone dwie zniżki więc to jest opłata za 2 miesiące.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Podwójny abonament
to teraz otworz sobie fakture i sprawdz za jaki okres masz naliczone abonamenty.
wg matematyki na kwote 129,96 sklada sie abo 49,98 i 79,98 czyli odpowiednio jest to oplata za 12 i 13 miesiąc.
tak jak wyzej @Filip_PL napisal wynika z tego ze sa to dwa pelne okresy rozliczeniowe. troche dziwne wg mnie ale juz mnie nic nie zdziwi.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Podwójny abonament
@tatic skoro przez rok masz teraz ponosic oplata za sam internet 79,98zł to moze zastanów sie czy nie lepiej Ci dobrac nr komorkowy (nowy, przeniesiony, migracja z karty) oplata bedzie ta sama bo 79,99zł :smileywink:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Podwójny abonament
@Filip_PL Opłata za dwa miesiące w jednym okresie rozliczeniowym??
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Podwójny abonament
@tatic poprzednio na jaka kwote dostales fv i za jaki to byl okres rozliczeniowy?