- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Połączenie z telefonu stacjonarnego Orange Voip do telefonu komórkowego w cenie 0,28 zł
Witam serdecznie,
To mój pierwszy post. Zdecydowałem się na tą formę bo inne nie działają jak należy. Dostałem ostatnio fakturę i jestem zdziwiony że wcześniejsze połączenia z tym samym numerem co w lutym były darmowe, czyli Komórka Orange. Nie wiem gdzie reklamować. Kiedyś za rozmowę w sprawie reklamacji zapłaciłem 40 parę złotych (jak się później okazało) czyli więcej niż kwota którą reklamowałem. Jak mi wiadomo na abonament Telefon HD Neostrada TV - wszystkie wychodzące w kraju do krajowych i w UE stacjonarnych są bezpłatne oraz komórkowe polskie też bezpłatne. Nawet dzwoniłem z Azji na tel. komórkowy polski T-mobile w Kraju i też był bezpłatny.
Jeśli się mylę to proszę mnie poprawić.
Czy to tylko jakaś pomyłka komputerowa?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Połączenie z telefonu stacjonarnego Orange Voip do telefonu komórkowego w cenie 0,28 zł
Jeśli wcześniej nie było liczone połączenie to widocznie błąd, proponuję jutro to wyjaśnić telefonicznie lub na czacie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
A dlaczego ma być liczone. Ja dzwonię do Niemiec na Orange Polska i też nie płacę, podobnie stamtąd do Polski na domowy Orange nic nie kosztuje a tu W Polsce z domowego Orange na Komórkowy Orange jest płatne?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Na forum nikt nie ma wglądu w umowę, o szczegóły wypytaj Operatora, jak się kontaktujesz telefonicznie to zaraz o zwrot kosztów poproś, jak problem po ich stronie, to zwrócą kasę.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ew. jak dokupiłaś pakiet z tv, to tam już komórek w opłacie miesięcznej nie ma.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dzięki za info. Właśnie mam TV + telefon HD i Internet. Tak mi mówili że na komórki polskie mam darmowo.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dzięki,
Jutro pójdę do salonu Orange.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nie, mam od chyba 6 lat
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Sprawę możesz też jutro wyjaśnić na czacie http://orange.pl/kontakt
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »