- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czy w trakcie trwania umowy na plan mobilny jest możliwość podpisania aneksu na wyższy abonament, czy trzeba czekać do końca umowy?
Obecna umowa kończy się za około 9 miesięcy.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Plan mobilny - zmiana na wyższy abonament.
@ketrasaArtur w ramach obecnej możesz zwiększyć kwotę abonamentu. Na przedłużenie umowy jeszcze trochę za wcześnie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@sebaswiderski taką odpowiedź dostałem jak przedłużałem obecną, dziś zadzwoniłem na infolinię i dostałem odpowiedź, że nie mogę podwyższyć abonamentu. Podwyższenie dotyczy tylko usług stacjonarnych. Mobilnych już nie. Muszę poczekać jeszcze około 6 miesięcy. Przedłużenie, jak i podwyższenie mogę dokonać na 3 miesiące przed końcem abonamentu.
Albo przez ostatni rok wystąpiły zmiany, albo znowu konsultanci wprowadzają w błąd.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Sprawdź możliwość zmiany wysokości abonamentu na Mój Orange. Jeśli nie ma możliwości, to zapytaj na czacie, a nie infolinii.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ketrasaArtur Nie pytaj , wymagaj. Podnieść opcję na wyższy plan możesz w każdym momencie, ale przedłużyć możesz tylko na 6 miesięcy przed upływem obecnej umowy. Masz takie poparcie w naszych opiniach, że infolinia musi robić to, co chcesz 😂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@agat13 nie zgodzili się na wyższy abonament. Przedłużenie na 3 miesiące przed końcem umowy, ale tak jak piszesz, kiedyś dało się przedłużyć na 6 miesięcy przed końcem umowy.
edit:
Nie będę walczył z Orange o wyższy abonament. Dziwi mnie tylko, czemu odmawiają klientowi, który chce podwyższyć abonament, czyli chce więcej zapłacić. Cóż w tej sprawie nie będę nalegał.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ketrasaArtur Uważam, że każdy się może pomylić...ale może mieli do tego podstawy. Może tak system podpowiada? Regulamin mówi, że można, a my nie znamy powodu odmowy. Ja bym próbował do skutku, pod warunkiem że masz na to czas i chęci.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Powołaj się na punkt 4 z umowy:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ketrasaArtur , ile masz abonamentów na siebie? Może tutaj jest problem w ilości i kwocie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »