- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czy mając taki pakiet mam jakieś możliwości zdobycia fizycznej drugiej karty z tym samym numerem?
Potrzebuję do smartwatcha... Czy takie coś tylko w Orange Flex ?
Czy może względnie podpowiecie inne fajne rozwiązanie do smartwatcha ?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@atego Jako wieloletni były abonent orange love: Nie ma możliwości otrzymania drugiej fizycznej karty sim z tym samym numerem. Była natomiast - nie wiem czy nadal jest, ale korzystałem z niej do końca zeszłego roku - możliwość uzyskania dodatkowej fizycznej karty sim tylko do internetu korzystającej z internetu w ramach pakietu love (karta tylko do internetu bez możliwości dzwonienia i sms)- ale pewnie nie o to chodzi i oczywiście można wziąć kartę dodatkową z innym numerem.
Podsumowując - w Orange takie rzeczy tylko we Flex
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pakiet Orange Love- druga karta SIM
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
No właśnie mój wynalazek eSim nie obsługuje 😞
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@atego możesz też sobie dobrać drugi numer. Nie będzie ten sam, ale dostaniesz go taniej.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@atego Jako wieloletni były abonent orange love: Nie ma możliwości otrzymania drugiej fizycznej karty sim z tym samym numerem. Była natomiast - nie wiem czy nadal jest, ale korzystałem z niej do końca zeszłego roku - możliwość uzyskania dodatkowej fizycznej karty sim tylko do internetu korzystającej z internetu w ramach pakietu love (karta tylko do internetu bez możliwości dzwonienia i sms)- ale pewnie nie o to chodzi i oczywiście można wziąć kartę dodatkową z innym numerem.
Podsumowując - w Orange takie rzeczy tylko we Flex