Pakiet Orange Love- druga karta SIM

ROZWIĄZANE

Poziom 14, Tropiciel Przestworzy
  • 15
  • 30
  • 0

Czy mając taki pakiet mam jakieś możliwości zdobycia fizycznej drugiej karty z tym samym numerem? 
Potrzebuję do smartwatcha... Czy takie coś tylko w Orange Flex ?
Czy może względnie podpowiecie inne fajne rozwiązanie do  smartwatcha ? 

1 ZAAKCEPTOWANE ROZWIĄZANIE

Rozwiązanie:

Poziom 24, Entuzjasta Przestworzy
  • 478
  • 2203
  • 21

@atego Jako wieloletni były abonent orange love: Nie ma możliwości otrzymania drugiej fizycznej karty sim z tym samym numerem. Była natomiast - nie wiem czy nadal jest, ale korzystałem z niej do końca zeszłego roku - możliwość uzyskania dodatkowej fizycznej karty sim tylko do internetu korzystającej z internetu w ramach pakietu love (karta tylko do internetu bez możliwości dzwonienia i sms)- ale pewnie nie o to chodzi  i oczywiście można wziąć kartę dodatkową z innym numerem.

Podsumowując - w Orange takie rzeczy tylko we Flex

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

4 ODPOW. 4

Poziom 28, Znawca Przestworzy
  • 1487
  • 5927
  • 57

Poziom 14, Tropiciel Przestworzy
  • 15
  • 30
  • 0

No właśnie mój wynalazek eSim nie obsługuje 😞 

Poziom 28, Znawca Przestworzy
  • 1487
  • 5927
  • 57

@atego  możesz też sobie dobrać drugi numer. Nie będzie ten sam, ale dostaniesz go taniej.

Poziom 24, Entuzjasta Przestworzy
  • 478
  • 2203
  • 21

@atego Jako wieloletni były abonent orange love: Nie ma możliwości otrzymania drugiej fizycznej karty sim z tym samym numerem. Była natomiast - nie wiem czy nadal jest, ale korzystałem z niej do końca zeszłego roku - możliwość uzyskania dodatkowej fizycznej karty sim tylko do internetu korzystającej z internetu w ramach pakietu love (karta tylko do internetu bez możliwości dzwonienia i sms)- ale pewnie nie o to chodzi  i oczywiście można wziąć kartę dodatkową z innym numerem.

Podsumowując - w Orange takie rzeczy tylko we Flex