- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Płatność kary za rozwiązanie umowy
Generalnie autorka tematu opisała dwa działania. Pierwsze - przeniesienie numeru... Drugie, rozwiązanie umowy. Więc nie wiadomo co tak na prawdę robi. Co prawda dopowiedziała, że umowę miała do czerwca... i że różnica w kosztach to około 16 zł miesięcznie. Więc wydaje się, że mogła skorzystać z klasycznego przeniesienia. Nawet jeśli zrobiła to "rozwiązanie umowy", to i tak ta opłata za wcześniejsze rozwiązanie umowy nie będzie duża.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Anonimnapisał(-a)@ketrasaArtur niewielu sprawdza dokładnie wysokość kary, aplikacja czy portal, czasem też to żle pokaże, trzeba czasem dopytać, lub wyliczyć samemu wysokość kary 😉
@Anonim , a co zrobisz draniowi, jak na sztywno i po terminie końca umowy wyświetlą Ci karę? Ja to wczoraj zauważyłem i nie ma możliwości zmiany daty. Na razie nie wchodzę, bo grzebią i jest stosowny komunikat, ale po niedzieli podpytam.
@ketrasaArtur , losowo, to mnie chyba potraktowano. Mam dwa konta i nic się nie zmienia praktycznie w liczbach 1 i 2, a numer z Flexa nadal mam ujęty w jednej zgodzie, czy jej braku. To Ci los!😀
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Szanowni państwo 🙂 nie muszę mieć konta aby widzieć co się dzieje z moim wątkiem, a po drugie ja zapytałam tylko w jaki sposób uiszczę opłatę, doskonale wiem ile ona wyniesie i będzie znacznie niższa niż płatność abonamentu do czerwca.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dokładnie tak zrobiłam, przeniosłam numer. Opłata za "zerwanie umowy" będzie niższa niż płatność abonamentu do czerwca.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Anonim rozważania kolegów nie dotyczyły możliwości logowania się na Nasz Orange, tylko dostępu do konta Mój Orange, które w zakresie dostępu do faktury jest najlepszym kanałem. Jeżeli miałaś ustawione przesyłanie faktur na swój e-mail to nie powinno być problemu z otrzymaniem tej ostatniej faktury, zawierającej także (a może tylko) opłatę związaną z rozliczeniem "ulgi" którą miałaś w umowie. Czyli potocznie zwanej "karą za wcześniejsze rozwiązanie umowy".
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »