Nie można wyświetlić tego widżeta.

Orange Love i zmiana właściciela umowy w trakcie jej trwania

ROZWIĄZANE

Poziom 18, Badacz Przestworzy
  • 1028
  • 3369
  • 0

@ketrasaArtur  A takie upoważnienie jest może do wydrukowania z internetu? A jeśli właściciel upoważni osobę z rodziny do załatwiania wszystkich spraw w salonie w trakcie trwania umowy to jeśli potem właściciel umowy przedłuży umowę to ta 2 osoba upoważniona traci wtedy ten przywilej tak to nazwę załatwiania spraw w salonie. ? 

Poziom 42, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 19627
  • 56840
  • 772

Orange Love właściciel umowy

@Januszbba nie wiem, czy jest, ja napisałem takie upoważnienie, aby w imieniu mojego taty załatwić sprawę z usługami zarejestrowanymi na niego. mniej więcej to tak szło:

Siedlce, dnia 16.11.2024r.

Upoważnienie do zmian usług Orange Love

Ja Kazimierz xxxxxxxxxxxxxxx zamieszkały ul. yyyyyyyyyyyyyyyy 19, 21-500 Biała Podlaska, legitymujący się dowodem osobistym GTH 561278 wydanym przez BMiG Biała Podlaska upoważniam mojego syna Artura xxxxxxxxxxxxxxx zamieszkały ul. yyyyyyyyyyy 23, 08-110 Siedlce, legitymując się dowodem osobistym TSK 721864 wydanym przez BMiG Siedlce do podpisania przedłużenia umowy usług Orange Love.

Pod spodem podpisy.

Tyle wystarczyło i umowę przedłużyłem.

• 1028
  • 3369
  • 0

@ketrasaArtur  Tylko wiesz co ja tam jeszcze coś dopisałem do poprzedniej wiadomości

• 19627
  • 56840
  • 772

@Januszbba ja napisałem upoważnienie na załatwienie konkretnej sprawy, w moim przypadku było przedłużenie umowy. W zależności, jaki zakres wpiszesz w upoważnieniu, to tyle będzie mogła osoba upoważniona realizować. 

• 1028
  • 3369
  • 0

@ketrasaArtur  Wiesz co to naprawdę chodzi o mojego tatę i mnie ale tata jest właścicielem umowy na orange love ale mamy tak samo na imię ale tata wie że mam dostęp do jego konta na Mój Orange ja mieszkam z rodzicami. Ale wiesz tata nie żyje sprawami związanymi z usługami  Orange jak ja i mnie to poprostu kręci bardzo żeby to lepiej wszystko po prostu działało. Ale jak dajmy na to będę chciał zamówić np takiego fun boxa 6 przez internet z Orange legalnie to fun box 3.0 muszę oddać do salonu a to może tylko zrobić Mój tata i są problemy a ja go nie chce wykorzystywać w tak głupiej sprawie żeby szedł z tym routerem  do salonu. 

• 19627
  • 56840
  • 772

@Januszbba jak napiszesz upoważnienie jak podałem we wzorze z zakresem usług, zaniesiesz do salonu Orange, to w imieniu właściciela usług wymiany sprzętu będziesz mógł realizować. 

• 1028
  • 3369
  • 0

@ketrasaArtur  Ale to upoważnienie musi zanieść tata do salonu czy ja mogę tylko? 

• 19627
  • 56840
  • 772

@Januszbba możesz ty zanieść. Nie trzeba fatygować właściciela usług. Ważne, aby dane były prawidłowo wypełnione.

Jeśli była zmiana dowodu z powodu utraty ważności, to wystarczy na infolinii uzupełnić prawidłowe dane, a następnie z upoważnieniem przyjść do salonu.

• 1028
  • 3369
  • 0

@ketrasaArtur  Dzięki 🙂 A w salonie bez problemu dostanę fun box 6.0 jak oddam 3.0? 🙂 

Poziom 37, Nawigator Galaktyczny
  • 6364
  • 26011
  • 216

@Januszbbanapisał(-a)

@ketrasaArtur  Dzięki 🙂 A w salonie bez problemu dostanę fun box 6.0 jak oddam 3.0? 🙂 

NIE. Zmiana urządzenia to zmiana umowy. Upewnij się najpierw na czacie czy taka zmiana na tej umowie jest możliwa.