- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Opłata za kontakt z BOK
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Opłata za kontakt z BOK
nr 510100100 powinien byc traktowany jako polaczenie do sieci komorkowej. i tez taka oto postac ma i wielu pewnie tak to postrzega a potem przy fv zastanawiaja sie gdzie sobie nabili przeciez maja no limit w ofercie.
inna rzecz jak sie dzwoni na 801 234 567 tu ewidentnie widac ze to linia specjalna. np w cenniku zreszta jest informacja ze polaczenia z nr zaczynajacymi sie od 800... sa taryfikowane, a jest tam info na temat nr 510100100?
dobra, sprawdzilem i jest w cenniku, nr 510100100 to nr specjalny wg orange.
a wg mnie to wprowadzenie klienta w blad bo jak dla mnie to ten nr wyglada jak typowy nr komorkowy 😉
ja tak to widze. Amen!
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Opłata za kontakt z BOK
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Opłata za kontakt z BOK
W nju bok chyba jest tańszy, a nie droższy 0,19 PLN. z naliczaniem sekundowym.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Opłata za kontakt z BOK
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Opłata za kontakt z BOK
w nju chyba jest 5zl za polaczenie.
raz tylko tam zadzwonilem reszte rzeczy zalatwialem przez formularz ale to bylo z dwa lata temu od tamtej pory mam spokoj a i tez moglo sie pozmieniac.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Opłata za kontakt z BOK
mowisz ze obsluga kosztuje ale czy to wina klienta ze cos sie nie zgadza z fv czy usluga padla?
a jak dzwoni klient aby dowiedziec sie o usludze i ja zamowi to orange na tym traci czy zyskuje?
dziwne masz rozumowanie. to klient ma placic za to ze wybral operatora? przeciez co miesiac bedzie mu placic abonament za usluge.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Opłata za kontakt z BOK
5 PLN jest jako maksymalna opłata w nju do bok. Ostatnio zaszalałem i dałem 10 PLN w Play-u na jednym z numerów także na rok starczy.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Opłata za kontakt z BOK
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Opłata za kontakt z BOK
Nie uważam, by operator traktował swoją działalność, jak siostra Teresa z Kalkuty, ale przegięciem jest, gdy we własnym interesie i nie za swoją niefrasobliwość, trzeba szybko działać, tzn. kuć żelazo, póki gorące. I do tego bulić kilkadziesiąt złotych, by dopiąć swego. Mój przykład jest tego dowodem. Konsultanta z czata posłałbym wówczas do diabłów. Przykro słuchać i też wypominać wpadki niekompetentnego człowieka, któremu operator zaufał, dając mu tę pracę