- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam,
w planach LTE Wspólny/Dodatkowy na koncie każdego numeru w Grupie Bliskich jest opcja "Ograniczenie limitu danych na użytkownika" płatne 2zł/m-c.
Jak to dziala? Czy dla każdego numeru można ustawić oddzielny limit w ramach wspólngeo pakietu internetowego? Czy też wpisany limit będzie dotyczył wszystkich w grupie?
Pozdrawiam
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ograniczenie limitu danych na użytkownika LTE Wspólny
Z tego co się orientuje ustawiony limit będzie dotyczył tylko wybranego numeru.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Usługa ograniczenie limitu danych na użytkownika działa jedynie, jeśli na wspólnym rachunku na komórkę jest oferta internetu mobilnego Orange FreeNet/LTE FreeNet/Internet LTE dla domu lub nowsza z funkcjonalnością dzielenia pakietu danych na kilka kart sim.
Wtedy mając włączoną taką usługę na danym numerze - możesz określi ile (wg odpowiedniej kolejności) może wykorzystać danych numer ze wspólnego pakietu danych na konto.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Piotrekk85 może masz rację, bardziej ogarniasz oferty, więc....... @Arpiotom a gdybyś spróbował włączyć ta usługę jednorazowo?? Jeśli masz ją dostępną w Mój Orange to może będzie ona "działać". Pozdrawiam.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Włączenie może zadziała, będzie kosztować 2 zł miesięcznie 🙂
Ale jak nie ma internetu mobilnego, na wspólnym koncie mobilnym - to efektu nie będzie 🙂
@Arpiotom: a może napisz co chciałbyś? ktoś za dużo netu zużywa?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Mam jedno konto Orange z pięcioma numerami głosowymi. Każdy miał swój pakiet internetowy z osobna. Zakupiłem kolejną umowę na "Internet Domowy LTE". Efekt jest taki, że wszystkie numery korzystają z pakietu danych z Internetu Domowego LTE 😞 Nie chcę tego. Dlaczego więc ta opcja "Ograniczenie limitu danych na użytkownika" kosztuje 2 zł miesięcznie? Przecież nie prosiłem o współdzielenie pakietu. Rozumiem, że aby każdy numer korzystał ze swojego pakietu z osobna musze włączyć opcję "Ograniczenie limitu danych na użytkownika" na każdym z moich 5 numerów i płacić 10 zł miesięcznie? 😞
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ew. możesz rozdzielić internet mobilny na oddzielną fakturę, ale też możesz rabaty z promocji łączonych.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Co za łajzy. NIE prosiłem o współdzielenie pakietu, więc dlaczego włączją to domyślnie? Oczywiście $$$. Ehhh Orange 😞
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ja osobiście spróbował bym złóżyć reklamację. W regulaminie usługi "Internet LTE dla domu" nie ma słowa o współdzizeleniu internetu. Niestety zaskutkuje to pozbyciem się zniżek promocyjnych z tytułu łączenia usług tak jak zasugerował @Piotrekk85. Wybór należy do Ciebie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- « Poprzedni
- Następny »