- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Odstąpienie od umowy playstation 4 pytanie
► Temat został przeniesiony z kategorii Dekodery i inne - Moderator Wiktor ◄
Witam mam pytanie ponieważ wysłałem odstąpienie od umowy razem ze sprzętem -playstation 4 do Orange. Moim pytaniem jest, czy jest jakiś sposób aby sprawdzić czy przesyłka dotarła i odstąpienie jest w trakcie realizacji? dzwoniliśmy do konsultantów orange i powiedzieli nam, że status przesyłki się nie zmienił a od kiedy odstąpiłem od umowy minął tydzień. Czy status powinien się zmienić kiedy Orange dostało przesyłkę czy dopiero kiedy zrealizuje się odstąpienie od umowy? Dodam że sprawdziliśmy numer przesyłki i wszystko powinno być dostarczone ale nie wiem czy nie powinno dojść do Orange jakieś potwierdzenie że odebrali?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Tak ale jak pytałem w Orange to odpowiedziano mi, że nic się nie zmieniło. Czy to znaczy że przesyłka nie została odebrana czy jest jeszcze w realizacji?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przesyłka była na umowę. Wypełniłem odstąpienie i odesłałem je razem z przesyłką do Ożarowa Mazowieckiego do magazynu Orange. A tydzień czasu liczyłem od momentu dostarczenia przesyłki do Orange. Czyli konsultant orange nie może wiedzieć że otrzymali tą przesyłkę dopóki odstąpienie nie wejdzie w życie?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dobra, dzięki wielkie, ale fajnie by było wiedzieć czy w ogóle mają tą paczkę czy składać reklamacje bo właśnie ta poprzednia sprawa się wyjaśniła. Playstation4 było cofnięte przez to że było tam zamówienie na xboxa którego odesłaliśmy wcześniej, bo zamówiliśmy przez pomyłkę myląc z playstation 4 (to właśnie na niego było odstąpienie)
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Żaden problem, dzięki że pomagasz. Sprawa jest taka że od początku chciałem zamówić konsolę playstation 4, jednak przez pomyłkę został zamówiony Xbox One. Następnie napisałem odstąpienie od Xboxa i wysłałem go do orange. Jakieś 5 dni później zamówiłem playstation 4 ale zamówienie zostało cofnięte przez orange jak napisałem w innym poście. Teraz już wiem, że to przez to że odstąpienie od Xbox One nie zostało jeszcze zrealizowane i teraz czekam. Mój cel to zamówić konsolę playstation 4 i zostawić ten bajzel.
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »