Nie można wyświetlić tego widżeta.

Niechciane połączenia

Poziom 6, Zwiadowca Przestworzy
  • 3
  • 0
  • 0

Niechciane połączenia

Jestem obecnie za granicą. Codziennie dzwoni do mnie kilka nieznanych nachalnych numerów których nie odbieram. Mam ofertę na abonament, gdzie w Polsce wszystko jest bez limitu natomiast za granicą nie korzystam z tego w ogóle. przez telefon rozmawiam tylko przez wifi. mimo tego przekraczam abonament ponieważ za każdym razem kiedy ktoś obcy do mnie zadzwoni muszę za to zapłacić. nie pomaga odrzucanie połączeń. numerów jest tyle że nawet nie sprawdzam ich w internecie. nie mogę zadzwonić do konsultanta bo też naliczą mi opłaty. może można całkowicie zablokować połączenia przychodzące póki nie wrócę do Polski? 

5 ODPOW. 5
Anonim

Nie dotyczy

Niechciane połączenia

Poziom 45, Pionier Misji
  • 32748
  • 38605
  • 1385

Niechciane połączenia

Jaki masz plan taryfowy?

• 3
  • 0
  • 0

Niechciane połączenia

poczekałam kilka dni, aplikacja działa i blokuje wszstkie połączenia (od 2 do 4 dziennie) z numerów których nie mam w książce. mimo to w spisie połączeń na orange za każdy płacę. także niestety nie ma to sensu bo nie dzodzwoni się do mnie nikt spoza listy numerów, np. kurier na którego czekam

• 3
  • 0
  • 0

Niechciane połączenia

wszystko bez limitu plus internet 15gb ale to jest oferta zmodyfikowana ponieważ mam bonusy za staż i inne numery w orange. abonament wynosi ok 60 zł bo coś dopłacam już nawet nie wiem za co. jak to działa za granicą nie mam pojęcia bo Orange nic mi na ten temat nie powiedział (czy są opłaty skoro jestem poza krajem ponad 3 miesiące i ile wynoszą)

Poziom 45, Pionier Misji
  • 32748
  • 38605
  • 1385

Niechciane połączenia

Na prepaidzie nie ma blokad.