- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
18 minut temu zaczął się mój pierwszy pełny okres rozliczeniowy od czasu przejścia na abo. W okresie powinno być 300GB internetu, po poprzednim niepełnym miałem godzinę temu ponad 100GB, w tym niecałe 36GB promocyjnych z trzech baloników po 12GB.
Po zalogowaniu do MO pokazuje teraz że mam 36GB
Po wejściu w szczegóły numeru widzę już 24GB
Rozumiem - O znów nie ogarnia, system nie jest w stanie pokazać prawidłowej wartości, a klient dowiedzieć się, która jest prawidłowa. Zdążyłem się przyzwyczaić.
Ale ważniejsze pytanie - czy ja faktycznie gdybym nie miał promocyjnych GB, to teraz tuż po rozpoczęciu nowego okresu jestem bez pakietu GB i płacę za transmisje, a może połączenia zgodnie z cennikiem? Tak to chyba powinno wyglądać, bo regulamin jasno opisuje co się dzieje gdy nie mam pakietu minut lub GB.
Z drugiej strony nigdzie w regulaminie nie znalazłem zapisu sugerującego że w nocy gdy rozpoczyna się nowy cykl rozliczeniowy, muszę poczekać do czasu odnowienia pakietów.
Kiedyś u konkurencji faktycznie tak było że w noc przełączania cykli rozliczeniowych, przez godzinę pakiety nie działały i płaciło się jak za zboże.
Czy w O jest tak samo w abonamencie, czy to tylko MO nie ogania a ten pakiet GB i minut, gdzieś tam w niewidoczny sposób się odnowił i normalnie mogę z niego korzysstać bez obawy o opłaty?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@the_woocash możesz spokojnie korzystać. Pakiet GB po rozpoczęciu nowego cyklu rozliczeniowego jest przyznawany od razu. Faktycznie w aplikacji Mój Orange zmiany pakietu GB, czy nawet rozliczenie są wyświetlane z opóźnieniem. Na koncie Mój Orange dane mogą być wcześniej aktualizowane niż w apce.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@the_woocash możesz spokojnie korzystać. Pakiet GB po rozpoczęciu nowego cyklu rozliczeniowego jest przyznawany od razu. Faktycznie w aplikacji Mój Orange zmiany pakietu GB, czy nawet rozliczenie są wyświetlane z opóźnieniem. Na koncie Mój Orange dane mogą być wcześniej aktualizowane niż w apce.