21-09-2017
08:32
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
21-09-2017
08:32
Witam.Podpisałem niedawno umowę na ORANGE LOVE.Na telefon w abonamencie dostałem 5GB do wykorzystania i rzeczywiście w zakładce INTERNET jest ten pakiet,Ale pod spodem jest zakładka TWOJE PAKIETY ,w której pisze takie coś-"Nielimitowane połączenia LTE" i jest to 100GB. I chciałbym zapytać o co chodzi z tym LTE,Czy mam jakiś dodatkowy pakiet 100GB ?Bo nie bardzo się orientuję w tym temacie.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Etykiety:
1 ZAAKCEPTOWANE ROZWIĄZANIE
Rozwiązanie:
21-09-2017
09:07
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
21-09-2017
W tej ofercie jest rozliczanie "schodkowe" (w ramach usługi Bezpieczny Internet). Domyślnie po wykorzystaniu 5GB z abonamentu włącza się automatycznie pakiet 5GB za 10 zł. Jak drugi pakiet wykorzystasz, włączają się kolejne 5 GB za 10 zł. Po wykorzystaniu tych pakietów masz wtedy nielimitowane LTE - czyli 100GB po LTE.
Jak nie chcesz płatnych pakietów, możesz włączyć usługę "nie chcę schodków" (ale wtedy też nielimitowanego LTE też nie będzie).
Jak nie chcesz płatnych pakietów, możesz włączyć usługę "nie chcę schodków" (ale wtedy też nielimitowanego LTE też nie będzie).
2 ODPOW. 2
21-09-2017
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
21-09-2017
W tej ofercie jest rozliczanie "schodkowe" (w ramach usługi Bezpieczny Internet). Domyślnie po wykorzystaniu 5GB z abonamentu włącza się automatycznie pakiet 5GB za 10 zł. Jak drugi pakiet wykorzystasz, włączają się kolejne 5 GB za 10 zł. Po wykorzystaniu tych pakietów masz wtedy nielimitowane LTE - czyli 100GB po LTE.
21-09-2017
10:28
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
21-09-2017
10:28
ORANGE LOVE LTE
Dzięki za odpowiedz ponieważ oszczędziłem trochę kasy.Korzystam głownie z Spotify po za chatą a jest usługa Pakiet gigabajtów na muzykę i to mi bardziej odpowiada w mojej sytuacji.Pozdrawiam.