- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam , szukam porady na temat zakupu urządzenia z przedłużeniem umowy.
Irzadzenie które wybrałem kompletnie nie nadaje się do mojej pracy i charakterystyki używania telefonu.
Niestety smartfona nie używałem po zakupie 2 tygodnie i minął termin na rozwiązanie umowy .
Czy jest jakaś możliwość żeby wymienić smartfona bez zmiany umowy na abonament , nie mam pomysłu co zrobić z telefonem którego nie mogę sprzedać i kupić innego a.
Czy mam jakieś możliwości?
Umowa zawarta przez internet dnia 28.12 .2023
Z góry dziękuję za jakieś podpowiedzi
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@piotras2006 niestety umowy nie rozwiążesz..urządzenia już nie wymienisz. W żadnym trybie, chyba, że będzie uszkodzone, ale też na takie samo..
Spłać je od razu, bo inaczej sprzedać nie możesz i dobierz inny na raty
Szkoda, że wcześniej tego nie sprawdziłeś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@piotras2006 niestety umowy nie rozwiążesz..urządzenia już nie wymienisz. W żadnym trybie, chyba, że będzie uszkodzone, ale też na takie samo..
Spłać je od razu, bo inaczej sprzedać nie możesz i dobierz inny na raty
Szkoda, że wcześniej tego nie sprawdziłeś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nietrafiony zakup urządzenia na raty wraz z umową przedłużeniową
Dzięki za odpowiedź. Niestety jednorazowo nie spłacę Flipa 😛 trudno , spróbuję jakieś porządne etui kupić żeby chociaż dobrze w ręce się trzymał.
Pozdro
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
No niestety "składaki" to bardzo specyficzne urządzenia i trzeba być albo zagorzałym zwolennikiem takich rozwiązań albo posiadać takowe w przeszłości żeby się na nie decydować. Osobiście nie kupiłbym czegoś takiego "za chiny ludowe" 😁😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nie ma takiej możliwości. Klient kupując sprzęt zdalnie (czy ogólnie inne umowy) ma 14 dni na odstąpienie. Właśnie po to, że może na spokojnie zapoznać się ze sprzętem. Przemyśleć zakup. Jak ten czas minął - to już nie da się tego odmienić.
@slav72 ja też. Zresztą mój wąż w kieszeni by nie nie pozwolił tle wydać na telefon 😅